Alan parasta koulutusta

Taloushallinnon digipaketti on laaja tietolähde alan ammattilaisille

Taloushallinnon digipaketti

Taloushallinnon digipaketti sisältää kaikki Taloushallintoliiton verkkokoulutukset, Tilisanomien digilukuoikeuden ja TilisanomatLIVE-webinaarit. Se on loistava apuväline niin jokapäiväiseen työhön kuin suunnitelmalliseen kouluttautumiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Syyskuun alussa julkaisimme uudet taloushallinnon sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon osaamispolut. Osaamispolkujen avulla ammattilaiset voivat kehittää omaa ja henkilökunnan osaamista tavoitteellisesti.

Suunnitelmallisen kouluttautumisen tueksi olemme kehittäneet uuden tuotteen – taloushallinnon digipaketin.

“Haluamme helpottaa oman ammattitaidon kehittämistä ja etenemistä henkilökohtaisella osaamispolulla. Kokosimme yhteen kaikki verkossa olevat koulutuksemme ja tärkeimmän substanssitiedon. Taloushallinnon digipaketti on tuote, jonka avulla alan ammattilaisten on helppo päivittää osaamista ja pysyä kärryillä ajankohtaisimmista taloushallinnon aiheista”, Taloushallintoliiton liiketoimintajohtaja Riikka Hirsimäki kuvailee digipakettia.

Mitä digipaketti sisältää

Kaikki Taloushallintoliiton verkkokoulutukset

Verkkokoulutusalustallamme on noin 200 tunnin edestä verkkokoulutuksia, jotka keskittyvät taloushallinnon ja palkkahallinnon substanssiin.

Korkealaatuisilla verkkokoulutuksilla saat videoidun yksityisopetuksen alamme huippukouluttajilta. Voit opiskella omassa tahdissasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja katsoa videon niin monta kertaa kuin haluat. Lue lisää verkkokoulutuksista.

Tilisanomien digilukuoikeus

Tilisanomat on Suomen suurin yritystalouden ja laskennan ammattilehti sekä taloushallintoalaa koskevan substanssitiedon ykköspaikka. Lehteä lukee yli 20 000 taloushallinnon ammattilaista ja taloushallinnosta kiinnostunutta henkilöä.

Lukemalla Tilisanomia voit olla varma, että olet aina ajan tasalla uusimmista taloushallinnon uutisista. Voit luottaa siihen, että mikään tärkeä taloushallintoalaa koskeva tieto ei mene ohi. Digipaketissa saat käyttöösi Tilisanomien verkkolukuoikeuden. Lue lisää Tilisanomista.

TilisanomatLIVE

TilisanomatLIVE on Tilisanomat-lehden yhteen tai useampaan ajankohtaiseen artikkeliin tai ajankohtaiseen aiheeseen pureutuva koulutus. TilisanomatLIVEn parissa syvennät ja laajennat osaamistasi artikkelin problematiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

TilisanomatLIVE on webinaarilähetys, jossa artikkelin kirjoittaja täydentää aihettaan muun muassa käytännönläheisillä case-esimerkeillä tai porautumalla aiheeseen vielä artikkeliakin yksityiskohtaisemmin. Lähetykseen valitaan aina lehden merkittävimmät aiheet.

Lokakuusta 2023 alkaen kuulet jokaisessa TilisanomatLIVE-lähetyksessä johtavien asiantuntijoidemme koostaman ajankohtaiskatsauksen alalla tapahtuvista tärkeistä asioista. Lue lisää TilisanomatLIVEstä.

Digipaketti yhdelle henkilölle tai koko henkilökunnalle

Digipakettin hinta on Taloushallintoliiton jäsenille 50 € + alv kuukaudessa, kun kyse on henkilötilauksesta. Muille kuin Taloushallintoliiton jäsenille digipaketin hinta on 70 € + alv kuukaudessa. Digipaketti tilataan vuositilauksena.

Digipaketti on mahdollista tilata myös kerralla koko yrityksen henkilökunnalle. Hinta lasketaan henkilömäärän mukaan. Voit kysyä tarjousta koko henkilökunnalle asiakaspalvelustamme.

Lisää digipaketista ja osaamispoluista

Osaaminen on arvokkainta pääomaa – Taloushallintoliitto lanseeraa osaamispolut
Taloushallintoliitto on 1. syyskuuta julkaissut uudet taloushallinnon sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon osaamispolut. Osaamispolut ovat koulutuksista muodostuvia kokonaisuuksia, jotka tukevat taloushallinnon sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten osaamisen kehittämistä suunnitelmallisesti.