Viestintä ja uutiskirjeet

Alan uusin tieto ensimmäisten joukossa
Kuva saksofonista

Seuraa viestintäämme tilaamalla uutiskirje

Kun seuraat viestintäämme, saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa. Taloushallinnon kanavalla julkaisemme taloushallintoon, taloushallintoalaan ja alan ammattilaisiin liittyvää sisältöä; artikkeleita, videoita, blogeja, podcasteja sekä kumppanisisältöjä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat artikkelit ja uutiset suoraan sähköpostiisi.

Jäsenille aina enemmän tietoa

Lähetämme säännöllisesti lisää tietoa jäsentemme vastuuhenkilöille sekä kaikille jäsentoimistoissa työskenteleville henkilöille. Olet automaattisesti jäsenviestinnän piirissä, kun sinulla on tunnukset Taloushallintoliiton verkkosivuille ja työnantajaksesi on merkitty Taloushallintoliiton jäsenyritys.

Viimeisimmät uutiset:

Kirjanpito-ohjelmistojen kysely tulee taas – vastaa ja voita koulutusta!
Toteutamme kyselyn tilitoimistoissa käytettävien kirjanpito-ohjelmistojen käyttäjäkokemuksista. Julkaisemme artikkelin tuloksista vuoden 2024 alussa. Kyselyn tulokset ovat suureksi hyödyksi niin ohjelmistojen käyttäjille kuin tuottajlle. Osallistumalla olet mukana kehittämässä taloushallinnon ohjelmistoja ja voit voittaa osallistumisen Tili- ja veropäiville 2024.
OmaVero muutoksia
OmaVeroon päivityksiä muun muassa asiakasvalintalistan näkymään ja tapahtumahakuun
OmaVeron ominaisuuksiin on marraskuussa tullut useita päivityksiä ja muutoksia. Taloushallintoliiton asiantuntijat ja Verohallinto ovat aktiivisessa vuoropuhelussa taloushallintoalan tarpeista viranomaispalveluissa. Jäsenyrityksemme tuovat pöytään käytännön kehitysehdotuksia tilitoimistojen arjesta. Uusista ominaisuuksista olemme olleet myötävaikuttamassa muun muassa asiakasvalintalistan näkymään sekä tapahtumahaun parannuksiin.

Tilaa Taloushallintoliiton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat tiedon esimerkiksi uusimmista koulutuksistamme ja tapahtumistamme. Lähetämme uutiskirjeen sinulle noin kerran viikossa.