Viestintä ja uutiskirjeet

Alan uusin tieto ensimmäisten joukossa
Kuva saksofonista

Seuraa viestintäämme tilaamalla uutiskirje

Kun seuraat viestintäämme, saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa. Taloushallinnon kanavalla julkaisemme taloushallintoon, taloushallintoalaan ja alan ammattilaisiin liittyvää sisältöä; artikkeleita, videoita, blogeja, podcasteja sekä kumppanisisältöjä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat artikkelit ja uutiset suoraan sähköpostiisi.

Jäsenille aina enemmän tietoa

Lähetämme säännöllisesti lisää tietoa jäsentemme vastuuhenkilöille sekä kaikille jäsentoimistoissa työskenteleville henkilöille. Olet automaattisesti jäsenviestinnän piirissä, kun sinulla on tunnukset Taloushallintoliiton verkkosivuille ja työnantajaksesi on merkitty Taloushallintoliiton jäsenyritys.

Uudet jäsensivut avautuvat kevään 2022 aikana.

Viimeisimmät uutiset:

Verohallinto julkaisi ohjeen tutkimus- ja kehittämisvähennyksestä
Yhdistelmävähennys muodostuu kahdesta osasta. Ensimmäinen osa on yleinen lisävähennys, joka on 50 prosenttia yhdistelmävähennykseen oikeuttavista menoista. Yleisen lisävähennyksen verovuosikohtainen vähimmäismäärä on 5 000 euroa ja enimmäismäärä 500 000 euroa. Yleisen lisävähennyksen voi tehdä ensimmäisen kerran verovuonna 2023.

Tilaa Taloushallintoliiton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat tiedon esimerkiksi uusimmista koulutuksistamme ja tapahtumistamme. Lähetämme uutiskirjeen sinulle noin kerran viikossa.