Viestintä ja uutiskirjeet

Alan uusin tieto ensimmäisten joukossa
Kuva saksofonista

Seuraa viestintäämme tilaamalla uutiskirje

Kun seuraat viestintäämme, saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa. Taloushallinnon kanavalla julkaisemme taloushallintoon, taloushallintoalaan ja alan ammattilaisiin liittyvää sisältöä; artikkeleita, videoita, blogeja, podcasteja sekä kumppanisisältöjä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat artikkelit ja uutiset suoraan sähköpostiisi.

Jäsenille aina enemmän tietoa

Lähetämme säännöllisesti lisää tietoa jäsentemme vastuuhenkilöille sekä kaikille jäsentoimistoissa työskenteleville henkilöille. Olet automaattisesti jäsenviestinnän piirissä, kun sinulla on tunnukset Taloushallintoliiton verkkosivuille ja työnantajaksesi on merkitty Taloushallintoliiton jäsenyritys.

Uudet jäsensivut avautuvat kevään 2022 aikana.

Viimeisimmät uutiset:

T&k-vähennys etenee – liitto jätti lausuntonsa
Lakialoite laeiksi tutkimus- ja kehittämistoiminnan menoihin perustuvista lisävähennyksistä verotuksessa etenee eduskunnassa. Lakialoite oli keskiviikkona 30. marraskuuta eduskunnan verojaoston käsittelyssä. Taloushallintoliitto jätti lakialoitteesta oman lausuntonsa. Lausunnot on koottu eduskunnan verojaoston verkkosivuille

Tilaa Taloushallintoliiton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat tiedon esimerkiksi uusimmista koulutuksistamme ja tapahtumistamme. Lähetämme uutiskirjeen sinulle noin kerran viikossa.