PHT-valmennus

PHT-valmennus antaa varmuutta tentin suorittamiseen

– Voit aloittaa valmennuksen heti

Oletko päättänyt suorittaa taloushallintoalan arvostetun PHT-​tutkinnon? Taloushallintoliiton PHT-​valmennus tukee sinua koko valmentautumisesi ajan tavoitteena PHT-​tentin läpäisy.

PHT-valmennus sisältää kaiken tämän

  • Tervetuloa-osa. Saat vinkkejä vastaustekniikkaan ja luku-urakasta selviämiseen sekä tietoa tenttitilaisuudesta ja tenttialustasta.
  • 11 itsenäisesti opiskeltavaa verkkotallennetta. Orientoidut kuhunkin aihealueeseen ennakkotehtävien avulla ja saat tehtävien malliratkaisut.
  • 9 vuorovaikutteista Teams-koulutusta rautaisten ammattilaisten kanssa. Teams-koulutukset tallennetaan ja lisätään oppimisalustalle. Voit siis tulla mukaan valmennukseen milloin vain, koska voit katsoa tallenteet vaikka et ole mukana juuri Teams-koulutuspäivänä.
  • Kysymykset. Voit aina kysyä kouluttajilta Teams-päivän aikana tai jättää kysymyksesi verkkoalustalle vastattavaksi. 
  • Tenttiarkisto. Saat käyttöösi viiden viime vuoden PHT-tentit mallivastauksineen.
  • Harjoitustentti

Harjoitustentti aidossa tenttiympäristössä

Jännittääkö sähköinen tenttitilaisuus? Saat vielä lisävarmuutta itse tenttitilanteeseen, kun pääset testaamaan tentin tekemistä aidossa tenttiympäristössä. Opit jo valmiiksi tuntemaan tenttialustan ominaisuudet ja hahmotat ajankäyttösi eri tehtävätyyppien kohdalla.

Tervetuloa matkalle kohti PHT-tentin läpäisyä!

Taloushallinnon Digipaketin tilaajille valmennuksen hinnasta 40 %:n alennus.

Vahvista osaamistasi olennaisissa asioissa innostavien asiantuntijoiden tuella. Valmentajina ovat kunkin osaamisalueen parhaita asiantuntijoita.

Esa Johnsson johtaa vuosittain useiden satojen ulkomaankomennusten toteutusta Metso Outotecin kansainvälisiä komennuksia hoitavassa tiimissä. Johnsson on myös itse työskennellyt pitkään ulkomailla, veroasioissa USA:ssa pari vuotta sekä Ulkoministeriön palveluksessa Thaimaassa.
Albert Mäkelä toimii työ- ja yrityslainsäädännön asiantuntijana Suomen Yrittäjät ry:ssä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus työlainsäädännöstä ja sen valmistelusta. Mäkelä on toiminut myös pitkään kouluttajana työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.
Eija Männistö toimii henkilöstöhallinnon johtavana asiantuntijana Taloushallintoliitossa. Männistö kouluttaa niin palkka- ja henkilöstöhallinnon alalle tulevia uusia ammattilaisia kuin asiantuntijatehtävissä toimivia sekä toimii alan neuvonanto- ja edunvalvontatehtävissä.
Sari Wulff  on toiminut Verohallinnossa ennakkoperinnän ja kansainvälisen verotuksen asiantuntijana jo yli 20 vuoden ajan sekä ollut mukana useissa erilaisissa hankkeissa. Tällä hetkellä hän työskentelee tulorekisteriyksikössä johtavana asiantuntijana.