Taloushallintoalan työharjoittelupaikkoja

Tälle sivulle on koottu tietoa avoimista työharjoittelupaikoista.


Esittelemme tällä sivulla taloushallintoalan työharjoittelupaikkoja ja niitä tarjoavia yrityksiä. Jos haluat ilmoittaa harjoittelupaikasta, täytä hakemus. Hakemuksessa pyydetään perustiedot harjoittelupaikkaa tarjoavasta yrityksestä, työharjoittelun kestosta ja sisällöstä. Jaamme tietoa työharjoittelupaikoista Taloushallintoliiton uutiskirjeissä ja työelämäyhteistyön verkostossa.

Katso avoinna olevia työharjoittelupaikkoja tästä

Työharjoittelu – Aallon Group Oyj
Meillä harjoittelijat pääsevät työskentelemään iloisessa ja osaavassa työyhteisössä. Pääset harjoittelemaan oikeita asiakastöitä alan ammattilaisten opastamana. Räätälöimme harjoittelun sisällön mahdollisuuksien mukaan vastaamaan sinun toiveitasi, meillä voit suuntautua esimerkiksi kirjapito-, tilinpäätös-, reskontranhoito- tai palkanlaskentatehtäviin.
Työharjoittelu – Ulvilan tilitoimisto Oy
Otamme 1–2 harjoittelijaa vuosittain. Harjoittelija oppii tekemään peruskirjanpitoa niin sanottuna mappikirjanpitona ja sähköisenä kirjanpitona, mutta myös tilinpäätöksiä pienille yhtiöille. Toivomme, että harjoittelija on käynyt kirjanpidon, tilinpäätöksen ja mahdollisesti myös arvonlisäveron kursseja.
Työharjoittelu – Rantalainen
RAN Trainee -ohjelmassa työskentelet osana alansa huippuasiantuntijoiden tiimiä osaamisesi mukaan sinulle räätälöidyissä tehtävissä. Tehtäväkenttäsi laajenee ja saat lisää vastuuta sitä mukaa kun opit uutta. Ohjelman aikana osallistut myös yhteisiin RAN Trainee -tapahtumiin sekä työtehtäviäsi tukeviin koulutuksiin.
Artikkeleja työharjoittelusta ja sen merkityksestä

Työharjoittelu – ensiaskel taloushallinnon työtehtäviin
Työharjoittelu kuuluu usein taloushallintoalan tutkintokoulutusten opintovaatimuksiin. Parhaimmillaan harjoittelujakso kehittää sekä työharjoittelijan että harjoittelupaikan osaamista ja edistää alan työmarkkinoiden toimivuutta. Taloushallintoliitto selvitti oppilaitosten, työnantajaorganisaatioiden ja opiskelijoiden näkemyksiä taloushallintoalan työharjoitteluista.