Taloushallintopäivä

Taloushallintoalan ammattilaisten koulutuspäivä, jossa saat päivitettyä tietosi ajan tasalle.
Koulutus järjestetään joka syksy usealla paikkakunnalla.

Taloushallintoliiton joka syksyiset taloushallinnon koulutuspäivät ovat täällä jälleen!

Tänä vuonna kierrämme seitsemällä paikkakunnalla ympäri Suomen! Tilitoimistopäivien nimi vaihtui Taloushallintopäiväksi, koska se kuvaa vielä paremmin päivien sisältöä. Tarjoamme ajankohtaisimmat aiheet ja parhaiden asiantuntijoiden esitykset – et halua missata tätä tilaisuutta.

Mikä tekee Taloushallintopäivistä ainutlaatuisen?

Saat käytännönläheisen tietopaketin, joka on suunnattu juuri taloushallintoalan ammattilaisille. Päivitä tietosi kirjanpidon ja verotuksen ajankohtaisista asioista ja varmista, että olet ajan tasalla alan muutoksista ja parhaista käytännöistä.

Taloushallintopäivät eivät ole pelkkää oppimista. Tämä on myös loistava tilaisuus verkostoitua kollegoiden kanssa ja jakaa kokemuksia sekä parhaita käytäntöjä.

Ja jos et pääse osallistumaan paikan päällä, ei hätää – järjestämme etätoteutuksen kiertueen päätteeksi, jotta voit osallistua mistä päin Suomea tahansa.

Vuoden 2024 osallistujien palautteita:

“Kiitos lähikoulutuksesta! Etäkoulutukset eivät millään tavalla korvaa näitä lähikoulutuksia, näitä jaksaa paljon paremmin kuunnella, keskittyminen on ihan eri luokkaa.”
“Käytännönläheistä ja ajantasaista koulutusta, kiitos siitä.”
“Asiantuntevat esiintyjät. Sopivan monipuolinen kattaus asiaa.”