Työharjoittelu – Aallon Group Oyj

Aallon Group Oyj

Toimipaikka tai toimipaikat

Aallon Helsinki Oy, Aallon Turku Oy, Aallon Tampere Oy, Aallon Jyväskylä Oy ja Aallon Pohjoinen Oy.

Työharjoittelun ajankohta

Jatkuva haku

Mahdollisuus etätyöskentelyyn?

Hybridityö (läsnä- ja etämahdollisuus molemmat)

Lyhyt esittely yrityksestä:

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Useamman perheyhtiön yhdistymisestä syntyneenä konsernina lukeudumme alamme suurimpiin työnantajiin. Tällä hetkellä työllistämme reilut 400 henkeä. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskiössä on aina osaava ja motivoitunut henkilöstö. Työntekijöiden hyvinvointi ja siitä huolehtiminen kuuluvat olennaisena osana Aallon Groupin strategiaan. Me haluamme alamme parhaiden tekijöiden viihtyvän ja sitoutuvan meillä työskentelyyn. Uskomme siihen, että työssään tyytyväinen ja innostunut asiantuntija jaksaa kerta toisensa jälkeen motivoitua palvelemaan asiakasta ja kehittymään myös itse ammattilaisena.

Aallon Groupin asiantuntijat jakaantuvat viiteen paikallisesti palvelevaan alueyhtiöön. Tutustu tarkemmin alueyhtiöihimme sekä tarjoamiimme palveluihin verkkosivuillamme.

Yrityksen verkkosivu

https://aallongroup.fi/

Kuvaus työharjoittelumahdollisuuksista

Kaikkiin konsernimme alueyhtiöihin otetaan talous- ja palkkahallinnon harjoittelijoita ympäri vuoden. Harjoittelijoiden määrät ja aloitusajankohdat vaihtelevat alueyhtiöittäin ja perustuvat kunkin alueyhtiön sen hetkisiin tilanteisiin. Hakemuksia kannattaa laittaa tulemaan ympäri vuoden. Kerrothan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin toivot harjoittelun toteutuvan.

Meillä harjoittelijat pääsevät työskentelemään iloisessa ja osaavassa työyhteisössä. Pääset harjoittelemaan oikeita asiakastöitä alan ammattilaisten opastamana. Räätälöimme harjoittelun sisällön mahdollisuuksien mukaan vastaamaan sinun toiveitasi, meillä voit suuntautua esimerkiksi kirjapito-, tilinpäätös-, reskontranhoito- tai palkanlaskentatehtäviin. Tarjoamme pääsääntöisesti vähintään neljän kuukauden harjoittelujaksoja.

Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, aloitteellisuutta, iloista asennetta työntekoon sekä tiimityöskentelytaitoja. Jos sinulla on halua ja motivaatiota oppia toimialamme osaajaksi, tervetuloa Aallolle!

Ohjeet harjoittelupaikan hakemiseksi

Huomioimme vain sähköisen järjestelmämme kautta tulevat hakemukset, joten lähetäthän meille avoimen harjoitteluhakemuksen nettisivujemma kautta. Lomakkeelle pääset Meille töihin -sivun oikeasta alareunasta.

Kaikkiin alueyhtiöihin haetaan harjoitteluun samalla lomakkeella. Voit valita lomakkeella sinua kiinnostavan/kiinnostavat alueyhtiöt harjoittelun suorittamiseen liittyen. Lisäksi voit kirjoittaa lisätietoihin tarkemmin, missä alueyhtiön toimipaikassa haluaisit työskennellä.

Harjoitteluhakemuksia käydään läpi säännöllisesti alueyhtiöissä. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva harjoittelupaikka.