Uutiset ja tiedotteet

Nyt jaetaan stipendejä!

Stipendihaku TIS

Tunnetko juuri valmistuneen tai pian valmistuvan opiskelijan, jonka lopputyö käsittelee talous-, henkilöstö- tai palkkahallinnon alaa? Tili-instituuttisäätiön stipendihaku on jälleen auki ja odotamme kuulevamme taloushallinnon tulevaisuuden toivoista!

Tili-instituuttisäätiö myöntää vuosittain lukuisia stipendejä pro gradun tai opinnäytetyön perusteella ansioituneille taloushallinnon opiskelijoille, jotka ovat valmistumassa tai juuri valmistuneet yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta. Stipendin suuruus vaihtelee 250–550 euron välillä arvosanasta ja aiheesta riippuen.

Kevään 2024 stipendihaku on auki 15. huhtikuuta 2024 asti. Määräaikaan mennessä tulleet hakemukset käsitellään toukokuussa ja tuloksista ilmoitetaan kesäkuun aikana. Pidäthän siis sähköpostiasi silmällä!

Hae stipendiä täyttämällä lomake sivuillamme. Liitäthän hakulomakkeeseen

  • tutkielmasi tiedostona
  • tiedon tutkielman arvioinnista.

Seuraavan kerran stipendejä jaetaan keväällä 2025. Jos et siis ehdi osallistua tämän kevään hakuun, odotamme hakemustasi ensi kerralla.

Lisätietoja stipendeistä saat laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@taloushallintoliitto.fi.

Artikkeleja opinnäytetöiden pohjalta

Julkaisemme opiskelijoiden lopputöihin ja pro graduihin perustuvia artikkeleja Kanavalla. Julkaistuilta artikkeleilta edellytämme mielenkiintoista, koko alaa tai yleisellä tasolla kiinnostavaa aihetta. Käymme stipendin saaneet lopputyöt aina huolella läpi ja peilaamme niitä alan keskusteluun ja ilmiöihin. Julkaistuista artikkeleista maksamme 200 euron kirjoituspalkkion! Lisätietoja: viestinta@taloushallintoliitto.fi.

Alan opettajien tai lopputyötä teettävien kannattaa tässäkin pitää silmät auki ja kertoa meille potentiaalisista artikkeliaiheista! Alta näet Kanavalla julkaistuja lopputyöartikkeleja.