Junior PHT -opas

Junior PHT on tasotesti palkkahallinnon tehtäviin hakeutuvalle. 
Tästä oppaasta saat tärkeimmät tiedot tasotestistä.
Junior PHT kuva

Junior PHT -opas

Junior PHT on maksuton tasotesti palkkahallinnon tehtäviin hakeutuvalle. Junior PHT sopii esimerkiksi opintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle, alan vaihtajalle tai työuraansa aloittelevalle.

Junior PHT pähkinänkuoressa:

  • Tili-instituuttisäätiön järjestämä Junior PHT -tasotesti mittaa osaamisen tasoa ja kykyä palkkahallinnon tehtäviin
  • Vaatimustaso työelämälähtöinen ja soveltuu parhaiten valmistumisvaihetta lähestyville opiskelijoille tai juuri työelämään siirtyneille
  • Suosittelemme sinulle osallistumista tasotestiin, jos opintosi ovat pian valmiit tai jos olet valmistunut viimeisen vuoden sisällä.
  • Ei-virallinen sertifiointi tai pätevyys, vaan tasotesti, josta saa osallistumistodistuksen
  • Junior PHT antaa eväitä ammattilaisuralle ja valmentaa esim. tulevaisuudessa suoritettavaan PHT-pätevyyteen
  • Valvottu ”etätentti”
  • Osallistuminen maksutonta
  • Tasotestin tulos ilmoitetaan henkilökohtaisesti jokaiselle osallistujalle, oppilaitos saa käyttöönsä yleisen raportin, jos osallistujia on viisi tai enemmän.

Junior PHT -tasotestin suorittaminen on osoitus taidosta, motivaatiosta ja innosta kehittyä palkkahallinnon asiantuntijaksi!

Junior PHT:stä hyötyy moni

Opiskelija: Junior PHT -tasotestin suorittamalla voit osoittaa tulevalle työnantajallesi, että sinulta löytyy valmiuksia kehittyä nykyaikaisen palkkahallinnon osaajaksi. Tasotesti antaa sinulle varmuutta alan vaihtoon ja uuden työuran alkuun. Se on luonteva välietappi PHT-pätevyyden suorittamiseen.

Opettaja: Tasotesti on hyödyllinen mittari oppimisen tueksi ja mahdollisuus tutustuttaa opiskelija palkanlaskennan työelämän osaamistarpeisiin. Jos vähintään viisi opiskelijaa oppilaitoksestasi suorittaa tasotestin, saat käyttöösi raportin yleisistä tuloksista.

Työnantaja: Taloushallintoalan opiskelijan suorittama Junior PHT -tasotesti on hieno osoitus osaamisesta ja motivaatiosta alaa kohtaan. Kannattaa siis katsoa, löytyykö työnhakijan CV:stä tieto Junior PHT:n suorittamisesta!

Kirjanpito-ohjelmistojen kysely tulee taas – vastaa ja voita koulutusta!
Toteutamme kyselyn tilitoimistoissa käytettävien kirjanpito-ohjelmistojen käyttäjäkokemuksista. Julkaisemme artikkelin tuloksista vuoden 2024 alussa. Kyselyn tulokset ovat suureksi hyödyksi niin ohjelmistojen käyttäjille kuin tuottajlle. Osallistumalla olet mukana kehittämässä taloushallinnon ohjelmistoja ja voit voittaa osallistumisen Tili- ja veropäiville 2024.
OmaVero muutoksia
OmaVeroon päivityksiä muun muassa asiakasvalintalistan näkymään ja tapahtumahakuun
OmaVeron ominaisuuksiin on marraskuussa tullut useita päivityksiä ja muutoksia. Taloushallintoliiton asiantuntijat ja Verohallinto ovat aktiivisessa vuoropuhelussa taloushallintoalan tarpeista viranomaispalveluissa. Jäsenyrityksemme tuovat pöytään käytännön kehitysehdotuksia tilitoimistojen arjesta. Uusista ominaisuuksista olemme olleet myötävaikuttamassa muun muassa asiakasvalintalistan näkymään sekä tapahtumahaun parannuksiin.