Junior PHT -opas

Junior PHT on tasotesti palkkahallinnon tehtäviin hakeutuvalle. 
Tästä oppaasta saat tärkeimmät tiedot tasotestistä.
Junior PHT kuva

Junior PHT -opas

Junior PHT on maksuton tasotesti palkkahallinnon tehtäviin hakeutuvalle. Junior PHT sopii esimerkiksi opintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle, alan vaihtajalle tai työuraansa aloittelevalle.

Junior PHT pähkinänkuoressa:

  • Tili-instituuttisäätiön järjestämä Junior PHT -tasotesti mittaa osaamisen tasoa ja kykyä palkkahallinnon tehtäviin
  • Vaatimustaso työelämälähtöinen ja soveltuu parhaiten valmistumisvaihetta lähestyville opiskelijoille tai juuri työelämään siirtyneille
  • Suosittelemme sinulle osallistumista tasotestiin, jos opintosi ovat pian valmiit tai jos olet valmistunut viimeisen vuoden sisällä.
  • Ei-virallinen sertifiointi tai pätevyys, vaan tasotesti, josta saa osallistumistodistuksen. Osallistuttasi voit lisätä ansioluetteloon ja someprofiileihin tiedon, että olet osallistunut Junior PHT -tasotestiin!
  • Junior PHT antaa eväitä ammattilaisuralle ja valmentaa esim. tulevaisuudessa suoritettavaan PHT-pätevyyteen
  • Valvottu ”etätentti”
  • Osallistuminen maksutonta
  • Tasotestin tulos ilmoitetaan henkilökohtaisesti jokaiselle osallistujalle, oppilaitos saa käyttöönsä yleisen raportin, jos osallistujia on viisi tai enemmän.

Junior PHT -tasotestin tekeminen on osoitus taidosta, motivaatiosta ja innosta kehittyä palkkahallinnon asiantuntijaksi!

Junior PHT:stä hyötyy moni

Opiskelija: Junior PHT -tasotestiin osallistumalla voit osoittaa tulevalle työnantajallesi, että sinulta löytyy valmiuksia kehittyä nykyaikaisen palkkahallinnon osaajaksi. Tasotesti antaa sinulle varmuutta alan vaihtoon ja uuden työuran alkuun. Se on luonteva välietappi PHT-pätevyyden suorittamiseen.

Opettaja: Tasotesti on hyödyllinen mittari oppimisen tueksi ja mahdollisuus tutustuttaa opiskelija palkanlaskennan työelämän osaamistarpeisiin. Jos vähintään viisi opiskelijaa oppilaitoksestasi suorittaa tasotestin, saat käyttöösi raportin yleisistä tuloksista.

Työnantaja: Taloushallintoalan opiskelijan suorittama Junior PHT -tasotesti on hieno osoitus osaamisesta ja motivaatiosta alaa kohtaan. Kannattaa siis katsoa, löytyykö työnhakijan CV:stä tieto Junior PHT -tasotestin suorittamisesta!