Liity taloushallinnon ammattilaisverkostoon!

Klubitoiminta kokoaa yhteen alan ammattilaiset järjestämällä sekä yhteisiä että paikallisia tapaamisia, webinaareja ja erilaisia aktiviteetteja. Astetta vapaamuotoisemman toiminnan tarkoituksena on edistää alan asiantuntijoiden yhteisöllisyyttä, yhteistyötä ja keskustelua. Tapahtumia ja toimintaa on verkossa, lähitapaamisina, paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Alkuvaiheessa keväällä 2022 järjestämme kaikille yhteisiä tapaamisia, webinaareja ja aamukahvitilaisuuksia. Seuraavaksi käynnistyvät myös paikalliset tapahtumat ja verkostoituminen. Katso esittelydiat tästä (pdf)

Vuosimaksu 35 euroa/vuosi (28,23 eur + ALV)

Syksy 2022

Ke 31.8. klo 8.30-9.30

Harjoittelija tilitoimistossa – Mitä voin häneltä odottaa?
Tradenomiopiskelijoiden opintoihin kuuluu pakollinen vähintään 5 kk harjoittelu. Taloushallinnon alalla töitä riittää, mutta onko harjoittelupaikan löytyminen helppoa? Entä mitä taitoja ja osaamista harjoittelijan pestaava tilitoimisto voi häneltä vaatia?

Sisältöä, jota et muualta saa!

KLT- ja PHT SM-kilpailut

Yritysvierailut ja opintomatkat

Alueelliset tilauskoulutukset

Mentorointi

Verkostoituminen pohjoismaisten kollegojen kanssa

Onko sinulla vinkkejä tai haluaisitko järjestää kollegoille puuhaa? Ota yhteyttä: Juha Sihvonen

Aiemmat webinaarit ja lähitapaamiset:

  • 23.5.2022 Optikon vinkit päätetyöskentelyn haasteisiin
  • 30.5.2022 Ohjelmistorobotiikka asiantuntijatyössä
  • 31.5.2022 Palautuminen ja uni rankan tilinpäätöskauden aikana – ja rentoutuminen kauden jälkeen

18.5.2022 Verkostotapaaminen Turussa
Yritysvierailu Vismalle + ”afterworkit” Aurajoen rannallaVierailemme Visman Turun toimipisteessä, jossa kuullaan tuoreet kuulumiset yhtiön toiminnasta sekä luento ajankohtaisesta aiheesta. Välipala- ja kahvitarjoilu. Vierailun jälkeen kokoonnumme lasilliselle & verkostoitumaan Aurajoen keväisiin maisemiin.

6.6.2022 Verkostotapaaminen Lappeenrannassa
Oletko aloittamassa Golf-harrastusta tai aikeissa perehtyä lajiin? Taloushallinnon ammattilaisverkoston golfkoulussa tutustut lajin saloihin rennolla otteella Golf Saimaan viheriöillä. Välipala- ja kahvitarjoilu + yllätysohjelmaa… Paikkoja rajoitetusti! Verkostotapaamisen jälkeen on mahdollista myös osallistua illallisristeilyyn Saimaalla klo 19:30 – 21:00.

Lisätiedot lähitapaamisista ja klubitoiminnasta: Juha Sihvonen