Tilisanomat

Yritystalouden ja laskennan ammattilehti.

Taloushallintoliitto julkaisee alan johtavaa ammattilehteä, Tilisanomia. Tilisanomat on suurin yritystalouden ja laskennan ammattilehti sekä taloushallintoalaa koskevan substanssitiedon ykköspaikka. Sitä lukee yli 20 000 taloushallinnon ammattilaista ja taloushallinnosta kiinnostunutta henkilöä.

Tilisanomat ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Printtilehden tilaus sisältää verkkolukuoikeuden Tilisanomien verkkolehteen. Myös pelkän verkkolukuoikeuden tilaaminen on mahdollista.

Taloushallintoliiton jäsenyyteen kuuluu yksi Tilisanomien tilaus.

Tilisanomat kansi

Tutustu Tilisanomiin

Lukemalla Tilisanomia voit olla varma, että olet aina ajan tasalla uusimmista taloushallinnon uutisista. Voit luottaa siihen, että mikään tärkeä taloushallintoalaa koskeva tieto ei mene ohi.

Tilisanomien lisäksi julkaisemme säännöllisesti uutiskirjeitä – Liity jakeluun ja saat alan tuoreimmat ja kiinnostavimmat tiedot suoraan sähköpostiisi!

Tilaa Taloushallintoliiton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat tiedon esimerkiksi uusimmista koulutuksistamme ja tapahtumistamme. Lähetämme uutiskirjeen sinulle noin kerran viikossa.