Tilisanomat digi kestotilaus

Tilisanomat on suurin yritystalouden ja laskennan ammattilehti sekä taloushallintoalaa koskevan substanssitiedon ykköspaikka. Sitä lukee yli 20 000 taloushallinnon ammattilaista ja taloushallinnosta kiinnostunutta henkilöä.

Tämä tilaus sisältää lukuoikeuden Tilisanomien verkkosivuille, josta löydät kaikki Tilisanomien printtilehdessäkin julkaistavat artikkelit, lisäsisältöä sekä kattavan arkiston Tilisanomissa julkaistuista artikkeleista.

Tilisanomien tilaaminen edellyttää kirjautumisen tai rekisteröitymisen sivuillemme. Tilaamisen jälkeen kirjautumistunnuksiisi kytketään lukuoikeus Tilisanomiin ja pääset kirjautumaan Tilisanomien verkkosivuille samoilla tunnuksilla.

92 % lukijoista pitää Tilisanomia hyödyllisenä ammatillisen kehittymisen kannalta.

98 % lukijoista palaa aikaisemmin julkaistuihin Tilisanomien artikkeleihin.

Taloushallinnon ammattilainen lukee Tilisanomia!

Kirjaudu sisään, niin saat sinulle kuuluvat alennukset.

Hinta

Hinta Jäsenhinta Pätevyyshinta

68.18€ (+ alv)

53.64€ (+ alv)

68.18€ (+ alv)

Hinta sisältää:

Hinta sisältää lukuoikeuden Tilisanomien verkkosivuille. Hinta ei sisällä Tilisanomien printtilehteä. Tilisanomien tilaaminen edellyttää kirjautumisen tai rekisteröitymisen sivuillemme. Tilaamisen jälkeen kirjautumistunnuksiisi kytketään lukuoikeus Tilisanomiin ja pääset kirjautumaan Tilisanomien verkkosivuille samoilla tunnuksilla.

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Tilisanomien tilaaminen edellyttää kirjautumisen tai rekisteröitymisen sivuillemme. Tilaamisen jälkeen kirjautumistunnuksiisi kytketään lukuoikeus Tilisanomiin ja pääset kirjautumaan Tilisanomien verkkosivuille samoilla tunnuksilla.

Kestotilaajana saat lehden edullisimmin. Kestotilaus on voimassa toistaiseksi. Tilaus jatkuu automaattisesti kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan, ellei tilausta muuteta tai irtisanota kuukautta ennen laskutusjakson päättymistä. Tilaukset voidaan aloittaa mistä ilmestymispäivästä tahansa.

Tilisanomat ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Vuonna 2022 ilmestymispäivät ovat 21.1., 11.3., 20.5., 2.9., 14.10. sekä 2.12.

”Tilisanomat on hyödyllinen tietolähde kirjanpitäjälle ja taloushallinnossa työskentelevälle.​”

”Tilisanomat on monipuolinen ja ymmärrettävästi kirjoitettu lehti ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista.”

”Sisältö on asiantuntevaa, ajankohtaista ja helposti ymmärrettävissä. Helppo tapa pitää omaa osaamista ajan tasalla.​”

Lue Tilisanomia Kysy lisää

Tilisanomat on tärkeä osa omaa ammattitaitoani ja sen ylläpitoa.

Saatat myös pitää...