Uutiset ja tiedotteet

Junior KLT -tasotesti 4. joulukuuta 2023 – ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen joulukuun Junior KLT -tasotestiin on nyt mahdollista! Tasotesti järjestetään 4. joulukuuta klo 15 ja siihen voi ilmoittautua 24. marraskuuta asti. Tämän syksyn ja ensi kevään maksuttomat tasotestit sponsoroi Accountor.

Junior KLT -tasotesti järjestetään 4. joulukuuta 2023 klo 15–16.

Junior KLT on tasotesti, jolla voi uran alkuvaiheessa mitata osaamistaan ja osoittaa kiinnostusta ja harjaantuneisuutta taloushallinnon alaa kohtaan. Tasotesti on suunnattu vastavalmistuneille, alanvaihtajille ja opiskelijoille, jotka ovat opintojensa loppuvaiheessa. Jos opintosi ovat pian valmiit tai jos olet valmistunut viimeisen vuoden sisällä, tervetuloa testaamaan taloushallinnon tietotaitoasi!

Junior KLT -tasotesti kertoo valmiudesta kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Junior KLT -merkintä CV:ssä on myös tapa erottua muista hakijoista, kun alan yritykset valitsevat harjoittelijoita tai työntekijöitä.

Oppilaitokselle tasotesti on hyödyllinen mittari oppimisen tueksi ja mahdollisuus tutustuttaa opiskelija työelämän osaamistarpeisiin. Junior KLT:n voi suorittaa halutessaan myös uudestaan ja korottaa arvosanaansa.

Tili-instituuttisäätiö järjestää marraskuussa myös ensimmäisen Junior PHT -tasotestin, joka testaa osaamista palkkahallinnon työtehtävissä. Tasotesti on 20. marraskuuta ja sen ilmoittautuminen on vielä auki – viimeinen ilmoittautumispäivä on 12. marraskuuta.

Jatkossa Junior KLT ja Junior PHT -tasotestit järjestetään samassa rytmissä kaksi kertaa vuodessa, huhtikuussa ja marras-joulukuussa.

Accountor sponsoroi tasotestejä ja tarjoaa harjoittelupaikkoja tasotestin suorittaneille

Osallistuminen Tili-instituuttisäätiön järjestämiin tasotesteihin on maksutonta. Toimintakauden 2023–2024 Junior PHT ja Junior KLT -tasotestit sponsoroi Accountor.

“Haluamme sponsoroinnilla varmistaa, että mahdollisimman moni alalle tulija suorittaisi tasotestin ja että tasotestit pysyisivät maksuttomina”, sanoo Accountorin liiketoimintajohtaja Anu Keski-Filppula.

Anu Keski-Filppula

Accountor tarjoaa myös merkittävän määrän palkallisia harjoittelupaikkoja niille, jotka suorittavat Junior KLT ja Junior PHT -tasotestin.

“Säätiön tasotestit ovat hyvä startti työuralle talous- ja palkkahallinnossa. Näissä työtehtävissä osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen on erityisen tärkeää. Omasta ammatillisesta kehittymisestä motivoituneet henkilöt ovat enemmän kuin tervetulleita alalle! Meillä Accountorilla henkilöstöä tuetaan erilaisille työpoluille räätälöidyillä a+Akatemian kasvuohjelmilla. Kun kokemusta ja osaamista tulee lisää, tarjoamme mahdollisuuksia edetä uralla. a+Teamista löytyy monenlaisia rooleja erilaisille taloushallinnon osaajille”, Keski-Filppula kertoo.

Tutustu uraan Accountorilla heidän sivuiltaan.

Fakta

Junior KLT -tasotesti järjestetään kaksi kertaa vuodessa, huhtikuussa ja marras-joulukuussa.

Testi tehdään sähköisellä tenttialustalla, omalla tietokoneella.

Tasotesti kestää 60 minuuttia.

Testin tulos on testissä saavutettu pistemäärä.

Kaikki tasotestin suorittaneet saavat todistuksen.

Lisätietoa: