Uutiset ja tiedotteet

Maksuttomia webinaareja kyberuhista, Suomi.fi-valtuuksista ja kestävyysraportoinnista

Maksuttomat webinaarit

Taloushallintoliitto järjestää tulevina kuukausina useita maksuttomia webinaareja alalle merkittävistä ja ajankohtaisista aiheista. Tilaisuuksissa välitämme tietoa koko taloushallintoalalle – tule kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Maanantaina 13. marraskuuta klo 14–15.30

Suomi.fi-valtuuksien massatoiminnallisuudet

Taloushallintoliitto ja Digi- ja väestötietovirasto järjestävät yhdessä webinaarin Suomi.fi-valtuudet-palvelun massakäyttötoiminnoista. Webinaarin aiheina muun muassa Suomi.fi-valtuuksien valintakorityökalu ja valtuuksien tarkenteet sekä niiden käyttäminen. Tilaisuudessa on myös varattu aikaa kysymyksille.

Jos sinulla on kysyttävää Suomi.fi-valtuuksien toiminnallisuuksista, kannattaa tulla kuuntelemaan!

Tiistaina 12. joulukuuta klo 14–15

Taloushallintoalan kyberuhat ja niihin varautuminen

Tule kuulemaan Taloushallintoliiton ja Kyberturvallisuuskeskuksen yhteiseen webinaariin, miten kyberuhkiin pitäisi varautua. Webinaarin aiheena ovat taloushallintoalaan kohdistuvat kyberuhat ja uhkatoimijat. Tämän lisäksi katsotaan läpi miten toimia, jos uhka realisoituu. Webinaarissa käsitellään myös erilaisia julkisuudessa esillä olleita kyberuhkatapauksia.

Puhujina tilaisuudessa Kyberturvallisuuskeskuksen finanssisektorin erityisasiantuntija Jussi Leskinen ja Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman.

Lue lisää Kanavalta

Kirjanpito-ohjelmistojen kysely tulee taas – vastaa ja voita koulutusta!
Toteutamme kyselyn tilitoimistoissa käytettävien kirjanpito-ohjelmistojen käyttäjäkokemuksista. Julkaisemme artikkelin tuloksista vuoden 2024 alussa. Kyselyn tulokset ovat suureksi hyödyksi niin ohjelmistojen käyttäjille kuin tuottajlle. Osallistumalla olet mukana kehittämässä taloushallinnon ohjelmistoja ja voit voittaa osallistumisen Tili- ja veropäiville 2024.
OmaVero muutoksia
OmaVeroon päivityksiä muun muassa asiakasvalintalistan näkymään ja tapahtumahakuun
OmaVeron ominaisuuksiin on marraskuussa tullut useita päivityksiä ja muutoksia. Taloushallintoliiton asiantuntijat ja Verohallinto ovat aktiivisessa vuoropuhelussa taloushallintoalan tarpeista viranomaispalveluissa. Jäsenyrityksemme tuovat pöytään käytännön kehitysehdotuksia tilitoimistojen arjesta. Uusista ominaisuuksista olemme olleet myötävaikuttamassa muun muassa asiakasvalintalistan näkymään sekä tapahtumahaun parannuksiin.