Verotus

Arvonlisäverotuksen erikoistumisohjelma

Lähde mukaan kehittämään arvonlisävero-osaamistasi! Tässä erikoistumisohjelmassa pääset perehtymään arvonlisäverotukseen pintaa syvemmältä, mutta kuitenkin käytännönläheisesti. Syvennät osaamistasi lukuisten arvonlisäveron tyypillisten erityis- ja tulkintakysymysten osalta ja saat lisänäkemystä niin aineellisten asioiden kuin menettelytapojenkin suhteen. Opit tulkitsemaan ja soveltamaan säännöksiä ja käytäntöjä oikein, mutta samalla tarkoituksenmukaisesti.

Tämä koulutus sopii sinulle, joka:

– haluat syventää omaa alv-osaamistasi ohi säännösten ja perusasioiden

– tahdot auttaa omaa tai asiakasyritystäsi hoitamaan alv-asiat parhaalla ja tarkoituksenmukaisimmalla mahdollisella tavalla

– haluat olla arvonlisäveroasioiden syväosaaja ja auttaa asiakastasi menestymään ja välttämään turhat alv-riskit

Koulutus sopii esimerkiksi KLT-asiantuntijoille ja muille kokeneille taloushallinnon ammattilaisille, jotka haluavat syventää ja vahvistaa osaamistaan arvonlisäverotuksessa.

Koulutus alkaa Orientaatio-osuudella 2.10.2023 klo 9.00-9.45 (Teams).

KLT-ylläpito

4 pv, ydinosaamisalue

PHT-ylläpito

4 pv, muu osaamisalue

Talousosaaminen

Erityisosaamisen syventäjä

Liiketoimintaosaaminen

Erityisosaamisen syventäjä

Pakettiin kuuluvat seuraavat tuotteet:

 1. Arvonlisäverotusmenettelyn käytännön kysymykset ja pohdinnan paikat
  Verkkokoulutus
 2. Orientaatio (Alv erik.ohjelma)
  Koulutukset | Lokakuu 2023
 3. Arvonlisäverotuksen tärkeät pääperiaatteet ja erityiskysymykset
  Koulutukset | Lokakuu 2023
 4. Myynti- ja ostolaskut ja arvonlisäverotuksen muut dokumentointivaatimukset
  Koulutukset | Lokakuu 2023
 5. Arvonlisäverovähennykset
  Koulutukset | Lokakuu 2023
 6. Yritysjärjestelyt ja konsernitilanteet arvonlisäverotuksessa
  Koulutukset | Marraskuu 2023
Kirjaudu sisään, niin saat sinulle kuuluvat alennukset.

Hinta

Hinta Jäsenhinta Pätevyyshinta

2160€ (+ alv)

1580€ (+ alv)

1890€ (+ alv)

Hinta sisältää:

Hinta sisältää luentoaineistot, monivalintatehtävät malliratkaisuineen sekä lähipäivien lounaat ja aamu- ja iltapäiväkahvitarjoilut.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta kaksi viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 %, mikäli peruutus tapahtuu viikon sisällä ensimmäisestä koulutuspäivästä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitus on 100 %.

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Käsiteltäviä aiheita lähestytään koulutuksessa käytännönläheisesti eli pääpaino on käytännön menettelyillä ja tulkinnoilla, ei teorialla eli säännöksillä tai tuomioistuinten päätöksillä, joita käytetään vain käsittelyn perustana ja lähtökohtana. Koulutuskokonaisuuteen on valittu tärkeitä arvonlisäverotuksen osa-alueita, jotka voivat aiheuttaa haasteita ja pohdinnan paikkoja kyseessä olevan verovelvollisen toimialasta riippumatta.

Kehittymistäsi tukevat myös verkostoitumismahdollisuus sekä kokemusten ja tiedon jakaminen oman alan kollegoiden ja asiantuntijan kanssa.

Koulutuskokonaisuus sisältää yhteensä noin 23 tuntia opetusta ja koostuu viidestä itsenäisestä osasta. Näistä kaksi on koko päivän lähikoulutusta Helsingissä, kaksi puolen päivän etäkoulutusta ja yksi itsenäisesti opiskeltava videoluento (4 h), joka on katsottavissa ensimmäisen ja kolmannen koulutuspäivän välisenä aikana. Video julkaistaan myöhemmin syksyn aikana. Jokaisen moduulin jälkeen pääset itsenäisesti testaamaan oppimistasi monivalintatehtävillä.

Lue lisää Kysy lisää

Kouluttajat:

Petri Salomaa

Petri Salomaa

arvonlisäveroasiantuntija, OTK, KTM

Salomaalla on yli 25 vuoden kokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta. Pääosan työurastaan hän on työskennellyt asiantuntijana ja erilaisissa johtotehtävissä kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä, minkä lisäksi hän on koko ajan toiminut säännöllisesti myös kouluttajana. Viimevuosina Salomaa on keskittynyt erityisesti toimimaan asiantuntijana arvonlisäverotuksen haastavissa erityiskysymyksissä ja mm. muutoksenhakuprosesseissa ja kouluttamaan alv-asioita käytännönläheisellä otteella. Salomaa on myös kirjoittanut lukemattomia artikkeleita arvonlisäverotusta koskevista aiheista.

Saatat myös pitää...