TNT-tutkinto 2024

Huomioitavaa tutkinnon jälkeen

Tutkinnon tulokset ja todistukset

Tieto tutkinnon tuloksista lähetetään tentissä olleille TNT-hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen marraskuussa. Ilmoitathan meille viipymättä, mikäli yhteystiedoissasi on muutoksia! Tulosten yhteydessä lähetetään myös linkki tenttikysymyksiin ja malliratkaisuihin.

Kaikki vastaukset ja tulokset käsitellään luottamuksellisesti.

Tentin sisällöstä vastaa Tili-instituuttisäätiön TNT-tutkintovaliokunta.

Oikaisuvaatimuksen tekeminen

Sääntönä on, että kaikki tutkinnon osat on suoritettava hyväksytysti samana vuonna, jotta TNT-tutkinnon voi läpäistä. Mikäli et läpäise tutkintoa, voit halutessasi tehdä tuloksesta oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimus on tehtävä kahden viikon kuluessa tulosten toimittamisesta. Ohjeistamme oikaisuvaatimusprosessista tarkemmin tulosten toimittamisen yhteydessä.

Tili-instituuttisäätiön hallitus vahvistaa lopulliset tulokset oikaisuvaatimusprosessin päätteeksi.

Todistustenjako

Hyväksyttävästi TNT-tutkinnon suorittaneille jaetaan todistukset ja TNT-merkit Taloushallintoliiton Syysseminaarissa Helsingissä. Tiedotamme todistusten jakoon liittyvistä yksityiskohdista tentin tulosten toimituksen yhteydessä sekä hieman ennen tapahtuman ajankohtaa sähköpostitse. Mikäli et pysty osallistumaan todistusten jakotilaisuuteen, postitamme todistuksesi sekä KLT-merkkisi sinulle kotiin. Ilmoitathan meille viipymättä, mikäli osoitetiedoissasi on muutoksia!

Lisäksi julkaisemme uusien TNT-asiantuntijoiden onnitteluilmoituksen Kauppalehdessä samana päivänä todistusten jaon kanssa. Vain tutkinnon läpäisseiden ja julkaisuluvan antaneiden henkilöiden nimet julkistetaan. Julkaisulupa annetaan tenttiin ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.