Ylläpitoraportoinnin opas

KLT-, PHT- ja TNT-asiantuntijoiden tulee raportoida 3 vuoden välein Tili-instituuttisäätiölle työtehtävistään ja kouluttautumisestaan. Tästä oppaasta saat tärkeimmät ohjeet raportointiin.

Miten valitsen, mille pätevyysraportille koulutukseni liitetään?

Jos sinulla on useampi pätevyys ja käymäsi koulutus on useamman pätevyyden ydinosaamisalueella, sinun tulee valita, mille pätevyysraportille haluat liittää koulutuksen. Jos olet esimerkiksi käynyt yritysrahoituksen koulutuksen ja sinulla on sekä KLT- että TNT-pätevyys, kyseinen koulutus tulee liittää jommallekummalle pätevyysraporteista.

Taloushallintoliiton koulutukset

Kun haluat valita, mille pätevyysraportille koulutus liitetään:

  1. Mene Oma TAL -palvelun näkymään Koulutukset.
  2. Etsi koulutus ja napsauta kohtaa Valitse, mille pätevyysraportille koulutus laitetaan.
  3. Valitse näkymästä se pätevyys, jonka raportille haluat laittaa koulutuksen, ja napsauta Tallenna.
    Koulutus raportin valinta
  4. Koulutus on liitetty valitsemallesi pätevyysraportille. Voit käydä vaihtamassa valintaa milloin vain samasta paikasta.

Itse lisätyt, muiden kouluttajien koulutukset

Kun lisäät itse koulutusta Oma TAL -palvelun näkymässä Koulutukset, voit valita mille pätevyysraportille haluat koulutuksen valitsemalla koulutuksen osaamisalueen oikean pätevyyden alta. Jos lisäät esimerkiksi yritysrahoituksen koulutusta, osaamisalue “Yritysrahoitus” löytyy sekä valikon “KLT” että “TNT” alta. Valitse osaamisalue sen pätevyyden alta, jonka raportille haluat laittaa koulutuksen. Voit käydä vahtamassa valintaa milloin vain samasta paikasta.

Koulutus osaamisalue valinta