PHT-tutkintoon haku

PHT-tutkintoa suorittamaan voidaan hyväksyä henkilö, jolla on riittävä alan peruskoulutus ja usean vuoden käytännön työkokemus palkka- ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Ennen hakemista perehdy tutkinnon hyväksymisvaatimuksiin. Haku vuoden 2021 tutkintoon on auki 1.4.2021 klo 16 asti.
Haku vuoden 2021 PHT-tutkintoon on auki 1.4.2021 klo 16 asti.
PHT-tentti järjestetään syksyllä 2021.
Tenttimaksu on 245 euroa.
 

Ohjeita hakemiseen

  • Hakemuksen tekemistä ei voi tallentaa ja jatkaa myöhemmin, vaan hakemus on kirjoitettava yhdellä kertaa valmiiksi.
  • Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset. Skannaa ne valmiiksi, niin ne on helppo liittää hakemukseen. Myös aikaisempina vuosina hakeneiden tulee liittää tutkintotodistukset hakemukseen.
  • Mikäli et voi liittää kopiota todistuksestasi hakemukseen, lähetä se erikseen sähköpostilla osoitteeseen pht [at] taloushallintoliitto.fi. Nimeä sähköposti otsikolla "Etunimi Sukunimi – Tutkintotodistukset".
  • Huomioithan, että vain ne tutkinnot otetaan huomioon, joista on lähetetty todistuskopio.
  • Hakemuksessa tulee ilmoittaa palkka- ja henkilöstöhallinnon työkokemuksen määrä. Kirjoittamalla työsuhteen alkamis- ja päättymisajankohdat lomake laskee työajan automaattisesti.
  • Mikäli työsuhteesi jatkuu edelleen, määrittele työsuhteen päättymisajankohdaksi hakemusajan päättymisaika eli 1.4.2021. Vain viimeiseen hakupäivään mennessä kertynyt työaika otetaan huomioon.
  • Vain palkka- ja henkilöstöhallinnon työkokemus huomioidaan.
  • Työtodistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen.
  • Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat vahvistusviestin ja kopion hakemuksestasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan saaneesi vahvistusviestin, niin tiedät että hakemus on tullut perille.

TÄYTÄ HAKEMUS

Valmentautuminen

PHT-tutkintoon valmentautuminen tapahtuu itseopiskeluna. PHT-tutkinnon vahvistetun aineistoluettelon sisältämiin aihealueisiin on hyvä perehtyä ennen tenttitilaisuutta.

Tili-instituuttisäätiö julkaisee vuosittain PHT-tentistä julkaisun, joka sisältää PHT-tutkinnon tehtävät ja ratkaisut. Vuoden 2021 tenttijulkaisu ilmestyy pian! Sen ja edellisvuosien julkaisujen hinta on 22€ (ei alv). Voit tilata PHT-tenttijulkaisuja täältä.

Voit myös osallistua PHT-tutkintoon valmentavaan koulutukseen. Katso lisätietoja kohdassa PHT-valmennukset.