Jäsenille

Palkkaatko harjoittelijoita? Tule esittelemään yrityksesi alan oppilaitoksille 

Jäsenyritys, oletko aikeissa palkata harjoittelijoita? Olisiko sinulla tarjota töitä opiskelujen loppusuoralla olevalle nuorelle? Taloushallintoliitto kerää yhteen tulevia ammattilaisia kouluttavat alan oppilaitokset ja harjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset. Tuletko esittelemään, minkälaisia työmahdollisuuksia yrityksesi voisi tarjota? 

Seuraava työelämäyhteistyön tapaaminen on torstaina 15. Joulukuuta kello 09.00–10.00 Taloushallintoliiton työelämäyhteistyön verkostossa ovat mukana kaikki alan merkittävimmät oppilaitokset. Opiskelijat tarvitset uralleen hyvän harjoittelupaikan, josta ponnistaa eteenpäin. Jos haluat mukaan tapaamiseen, voit olla yhteydessä Kati Stenmaniin kati.stenman@taloushallintoliitto.fi

Haluatko tulla kertomaan harjoittelupaikoista? Valmistaudu tapaamiseen esimerkiksi seuraavin tavoin: 

  1. Valmistele yrityksestäsi lyhyt parin minuutin mittainen puheenvuoro, jonka voit esittää tapaamisessa 
  2. Valmistele myös lyhyt esittelyteksti, jonka liitto voi julkaista verkkosivuillaan 
  3. Muista kertoa myös mille paikkakunnalle harjoittelijoita palkataan, minkälaisia työtehtäviä on tarjolla ja minkä pituiseksi ajaksi? Entä paljonko harjoittelija saa palkkaa? 
  4. Voit myös tehdä lyhyen some-tekstin tai kuvan, ja jaamme sitä liiton some-kanavissa. Käytä hastagia #talousoppia tai lähetä tekstisi sähköpostiosoitteeseen viestinta@taloushallintoliitto.fi ja lisää viestin otsikoksi “Harjoittelupaikka someen”

Taloushallintoliitto kokoaa harjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset verkkosivuilleen, josta alan opiskelijat ja oppilaitokset voivat paikkoja tarkastella. 

Työelämäyhteistyön kysymyksissä voit olla yhteydessä Kati Stenmaniin kati.stenman@taloushallintoliitto.fi

Lue lisää työelämäyhteistyöstä

Monta toimijaa, yhteiset intressit
Taloushallintoalan houkuttelevuuden nostaminen ja osaavan työvoiman saaminen edellyttää Taloushallintoliiton, yritysten ja oppilaitosten yhteisiä ponnisteluita. Onnistunut työelämäyhteistyö on kolmen kauppa, joka hyödyttää myös tulevaisuuden ammattilaisia.