Jäsenille

Verkkosivukirjautuminen: Ohjeet jäsenillemme

Jokainen taloushallintoalasta kiinnostunut henkilö voi kirjautua sivuillemme, vaikka tämän työnantaja ei olisi Taloushallintoliiton jäsen. Mikäli henkilö on töissä Taloushallintoliiton jäsen- tai kumppaniyrityksessä, hän pääsee hyväksynnän jälkeen käsiksi jäsenille ja kumppaneille tarkoitettuihin ohjeisiin, uutisiin sekä laatumalleihin. Nimetyt henkilöt voivat tämän lisäksi saada erilaisia lisäoikeuksia.

Jäsenyrityksen työntekijä voi rekisteröitymisen jälkeen ilmoittaa työnantajansa syöttämällä omissa tiedoissaan yrityksen y-tunnuksen Työnantajani-kenttään. Tästä toimenpiteestä lähtee viesti jäsenyrityksen nimetylle vastuuhenkilölle. Vasta hyväksynnän jälkeen henkilöllä on oikeus jäsenmateriaaleihin.

Jäsenalennukset astuvat voimaan vain niille henkilöille, jotka on hyväksytty liitettäväksi jäsen- tai kumppaniyritykseen.

Mitä teen, jos olen töissä jäsenyrityksessä?

Jos sinulla oli tunnukset Taloushallintoliiton vanhoille jäsensivuille, on sinulla tunnukset myös uusille sivuillemme. Pyydä uusi salasana kirjautumissivulta. Tämän jälkeen tarkista tietosi ja tee tarvittavat muutokset.

Jos sinulle ei ollut tunnuksia, rekisteröidy. Tämän jälkeen voit ilmoittaa työnantajasi (tai yrityksesi) syöttämällä omissa tiedoissasi yrityksen y-tunnuksen Työnantajani-kenttään. Jos yritys on Taloushallintoliiton jäsen tai kumppani, lähtee tästä viesti jäsenyrityksen nimetylle vastuuhenkilölle. Vastuuhenkilön hyväksynnän jälkeen sinulla on pääsy Taloushallintoliiton jäsenille tarkoitettuihin materiaaleihin ja jäsenalennuksiin.

Mitä teen, jos olen jäsenyrityksen vastuuhenkilö?

Tarkista omat tietosi sekä yrityksesi tiedot

Käy tarkistamassa tietosi, yrityksesi tiedot sekä yritykseesi liitetyt henkilöt ja vastuuhenkilöt. Päivitä tiedot tarvittaessa. Voit kirjautuessasi valita asiointiroolisi, joita ovat asioin itseni puolesta ja asioin yrityksen puolesta. Jälkimmäistä vaihtoehtoa ei tule niille, joilla ei ole ylläpitäjän oikeuksia asioida yrityksesi puolesta.

Huomioi, että jos yrityksesi on auktorisoitu jäsen, osa yrityksesi tiedoista tulee näkyviin julkiseen Tilitoimistohakuun.

Pyydä työntekijöitäsi kirjautumaan, jotta he saavat tarvittavat oikeudet ja edut

Jäsenten nimetyt vastuuhenkilöt hallinnoivat jäsenyrityksiin kiinnitettyjä henkilöitä itse. Pyydä työntekijöitäsi kirjautumaan tai rekisteröitymään ja pyytämään oikeuksia yritykseesi ja jäsensisältöihin. Kun saat pyyntöjä, käsittele ne. Huomioi, että jäsenalennukset astuvat voimaan vain niille henkilöille, jotka on hyväksytty liitettäväksi jäsenyritykseesi.

Voit antaa yrityksesi henkilöille eritasoisia ylläpitäjien oikeuksia.

Jäsenyrityksiin liitettyjen henkilöiden oikeudet:

  • Jos yritykseen liitetyllä henkilöllä ei ole seuraavia ylläpitäjien oikeuksia, hän ei pääse näkemään tai muokkaamaan yrityksen tietoja. Hän pääsee hyödyntämään työtä tukevia jäsensisältöjä, uutisia ja materiaaleja, kuten laatumalleja.
  • Oikeus muuttaa yrityksen perustietoja: Henkilö, jolla on oikeus muuttaa yrityksen perustietoja, pystyy muuttamaan perustiedot-kohdassa olevia tietoja, kuten yrityksen osoitetta ja puhelinnumeroa.
  • Oikeus muuttaa yrityksen esittelytietoja: Yrityksen esittelytiedot tulevat näkyviin sivuillamme olevaan julkiseen Tilitoimistohakuun. Henkilö, jolla on tämä oikeus, pystyy muun muassa muuttamaan yrityksen kuvaustekstiä, palvelualueita, lisäpalveluita ja logoa.
  • Oikeus hyväksyä työntekijöitä: Henkilö, jolla on tämä oikeus, pääsee hallinnoimaan ja käsittelemään yritykseen liitettyjä henkilöitä. Nämä henkilöt saavat tiedon, kun joku yrityksen työntekijä haluaa oikeuden päästä näkemään jäsenmateriaaleja. Hyväksytyt henkilöt saavat oikeuden Taloushallintoliiton jäsenille tarkoitettuihin laatumalleihin, ohjeisiin ja viestintään.
  • Oikeus tarkastella henkilöiden koulutustietoja: Henkilö, jolla on tämä oikeus, pystyy seuraamaan henkilöstön kouluttautumista ja osaamisen kehittymistä ja rakentamaan yrityksen henkilöille koulutussuunnitelmia, jotka tukevat tavoitteellista osaamisen kehittämistä.
  • Oikeus jäsentietoihin: Henkilöt, joilla on tämä oikeus, pääsee näkemään ja hallinnoimaan auktorisointiin ja valvontaan liittyviä tietoja.
  • Oikeus hallinnoida yrityksen tilauksia: Henkilöt, joilla on tämä oikeus, pääsee hallinnoimaan yrityksen tekemiä tilauksia. Näitä voivat olla esimerkiksi henkilökunnalle tehdyt Tilisanomien tilaukset.

Jos sinulla on kysyttävää kirjautumiseen liittyen, ota yhteyttä! Autamme mielellämme.

Näin kirjaudut
Olemme koonneet tärkeimmät ohjeet mm. kirjautumisesta ja koulutuksiin ilmoittautumisesta tälle sivulle.
Jäsensisällöt
Täältä löydät koostettuna kaikki jäsenten laatumallit, jäsenmateriaalit, jäsenille tarkoitetut ohjeet sekä uutiset.