Nyt jokainen voi kirjautua sivuillemme – sisällöt aukeavat annettujen oikeuksien mukaisesti

Jokainen taloushallintoalasta, alaa koskevista uutisista tai taloushallinnon tapahtumista ja koulutuksista kiinnostunut henkilö voi rekisteröityä ja kirjautua sivuillemme.

Tietojesi sekä tilaustesi hallinnointi tapahtuu omilla sivuilla

Kirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa sisältöjä riippuen asiakkuudestasi, sinulle annetuista oikeuksista ja työnantajastasi. Täyttämällä ammatilliset tietosi sekä kiinnostuksen kohteesi, pystymme lähettämään sinulle juuri sinua kiinnostavaa sekä ammatillisia tavoitteitasi tukevaa tietoa.

Omilta sivuiltasi pääset hallinnoimaan tilauksiasi ja esimerkiksi katsomaan TilisanomatLIVE tallenteita, jos sinulla on voimassa oleva tilaus. Samojen tunnusten avulla pääset lukemaan myös Tilisanomien digilehteä, jos sinulla on Tilisanomien tilaus.

Huomioithan, että koulutuksiin ja tilaisuuksiin ilmoittautuminen sekä Tilisanomien ja muiden tuotteiden ostaminen verkkokaupastamme edellyttää kirjautumista sivuillemme.

Jäsensisällöt aukeavat jäsenille

Mikäli olet töissä Taloushallintoliiton jäsenyrityksessä, pääset hyväksymisen jälkeen käsiksi jäsenille tarkoitettuihin ohjeisiin, uutisiin sekä laatumalleihin. Jäsenten nimetyt vastuuhenkilöt pääsevät lukemaan vastuuhenkilöille tarkoitettuja uutisia ja sisältöjä sekä hallinnoimaan yritykseen kiinnitettyjä henkilöitä ja heidän oikeuksiaan. Vain nimetyt vastuuhenkilöt pääsevät tarkastelemaan jäsenyrityksen jäsenyyteen liittyviä tietoja.

Jos sinulla oli tunnukset vanhoille jäsensivuillemme, sinulla on myös tunnukset uusille sivuillemme. Pyydä itsellesi uutta salasanaa kirjautumissivulta ja pääset sisään!

Tutkintojen hallinnointi tulossa syksyllä

Jos sinulla on KLT-, PHT- tai TNT-pätevyys, pääset hallinnoimaan pätevyyttäsi omissa tiedoissasi myöhemmin syksyllä 2022. Muun muassa raportointi tapahtuu näiden uusittujen verkkosivujemme kautta.

Sisältöjä kaikille verkostojemme jäsenille

Kehitämme verkkosivujamme edelleen. Syksyllä avaamme verkkosivuillemme muun muassa monipuoliset kumppanisivut yhteistyöjäsenillemme ja sisältöjä esimerkiksi oppilaitoskumppaneillemme, opettajille ja opiskelijoille.

Pysy kuulolla!

Näin kirjaudut
Olemme koonneet tärkeimmät ohjeet mm. kirjautumisesta ja koulutuksiin ilmoittautumisesta tälle sivulle.
Verkkokauppa
Astu osaamisen valtatielle! Ilmoittaudu koulutuksiin ja tilaisuuksiin sekä tilaa Tilisanomat!