Uutiset ja tiedotteet

Verkkokoulutusalustamme uudistui – ohjeet verkkokoulutusten ostamiseen ja katsomiseen

Olemme julkaisseet uuden verkkokoulutusalustamme 14. elokuuta. Uusi verkkokoulutusalusta tuo mukanaan muutoksia verkkokoulutusten ostamiseen, koulutusten katsomiseen sekä suoritusmerkintöihin. 

Verkkokoulutusalustallamme on noin 200 tunnin edestä verkkokoulutuksia, jotka keskittyvät taloushallinnon ja palkkahallinnon kovaan substanssiosaamiseen. Korkealaatuisilla verkkokoulutuksilla saat videoidun yksityisopetuksen alamme huippukouluttajilta. Voit opiskella omassa tahdissasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja katsoa videot niin monta kertaa kuin haluat. 

Uusi verkkokoulutusalusta

Löydät taloushallintoalan parhaan koulutusalustan Taloushallintoliiton verkkosivuilta.

Kun olet ostanut verkkokoulutuksen verkkokaupasta, saat ostosta tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaamasi verkkokoulutukset tulevat näkyviin myös Oma TAL -profiiliisi.

Uudet ohjeet yksittäisten verkkokoulutusten ostamiseen ja katsomiseen

Kun olet ostanut verkkokoulutuksen verkkokaupasta, saat ostosta tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaamasi verkkokoulutukset tulevat näkyviin myös Oma TAL -profiiliisi. Saat suoritusmerkinnän verkkokoulutuksesta, kun olet tehnyt verkkokoulutuksen kaikki osiot ja suorittanut tehtävistä 75 prosenttia oikein.

Verkkokoulutusten suorituksen status – ilmoittauduttu, aloitettu tai suoritettu – sekä koulutukseen liittyvät todistukset näkyvät Oma TAL -ikkunassasi. Koulutussuoritukset tulevat suoraan myös osaksi KLT-, PHT- ja TNT-pätevyysraportointia. Myös esihenkilöt pystyvät seuraamaan henkilökunnan koulututtautumista.

Voit katsoa verkkokoulutuksen niin monta kertaa kuin haluat. Verkkokoulutuksen käyttöaikaa ei ole toistaiseksi rajattu 

Lue lisää verkkokoulutuksista: https://taloushallintoliitto.fi/verkkokoulutusohjeet/  

Voit ostaa pääsyn kaikkiin verkkokoulutuksiin itsellesi tai koko henkilökunnallesi 

Julkaisemme elokuun 2023 aikana tuotteen, jonka tilaamalla saat itsellesi tai koko henkilökunnallesi katseluoikeudet kaikkiin verkkokoulutuksiin, Tilisanomien verkkoartikkeleihin sekä TilisanomatLIVE-palveluun. Jos olet kiinnostunut kuulemaan palvelusta lisää jo nyt, ota yhteyttä: https://taloushallintoliitto.fi/asiakaspalvelu/  

Aikaisemmin ostamasi verkkokoulutukset löytyvät edelleen Priimasta

Aikaisemmin ostamasi verkkokoulutukset löytyvät edelleen Priima-verkkokoulutusalustaltamme niin kauan, kun sinulla on niihin katseluoikeus. Esimerkiksi KLT- ja PHT-valmennuksiin liittyvien verkkokoulutusten ja tenttiarkistojen katseluoikeus säilyy vuoden 2023 tenttien ajankohtaan saakka. 

Pääset edelleen kirjautumaan Priimaan osoitteesta: https://my.priimalms.com/ns/taloushallintoliitto 

Lisätietoa aiheesta:

Verkkokoulutusohjeet
Verkkokoulutus on mukava ja tehokas tapa lisätä omaa osaamista – vaikka kotisohvalla!
Taloushallinnon verkko-oppimisympäristö
Taloushallinnon verkko-oppimisympäristöstä löydät yli 200 tunnin edestä talous- ja palkkahallinnon parhaita substanssikoulutuksia. Voit opiskella verkkokoulutuksia ajasta ja paikasta riippumatta niin usein kuin haluat. Saat suoritusmerkinnän verkkokoulutuksesta, kun olet katsonut kaikki koulutukseen kuuluvat osiot ja vastannut koulutuksiin liittyviin kysymyksiin 75 prosenttia oikein.
Verkkokauppa
Astu osaamisen valtatielle! Ilmoittaudu koulutuksiin ja tilaisuuksiin sekä tilaa Tilisanomat!