Uutiset ja tiedotteet

Osallistu taloushallintoalan ammattitutkimukseen ja voita koulutusta!

Vastaa taloushallintoalan osaajia, palkkoja ja ammatillista kehittymistä koskevaan kyselyyn 15. marraskuuta 2023 mennessä! Vastaamalla annat tärkeän panoksesi taloushallintoalan ammatin tutkimiseen ja osallistut koulutusarvontaan.

Vastaa kyselyyn täällä!

Taloushallintoliitto toteuttaa jo kolmatta kertaa taloushallintoalan ammattitutkimuksen. Aiemmat tutkimukset on toteutettu vuosina 2020 ja 2018 ja niissä on kartoitettu talous- ja palkkahallinnon ammattilaisten työ- ja koulutustilannetta.

Taloushallinnon ammattitutkimuksella tuetaan alan kilpailukykyä ja houkuttelevuutta sekä selvitetään tasa-arvon toteutumista palkka-avoimuusdirektiivin periaatteen mukaisesti.

Kysely on avoinna 15. marraskuuta 2023 asti. Julkaisemme tutkimuksen tuloksia verkkosivuillamme. Annettuja tietoja ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin eikä yrityksiin. Tiedot ovat myös yhteen koottuja kilpailulainsäädännön edellyttämällä tavalla. Julkaisemme vain sellaisia tuloksia, joista yksittäiset vastaajat tai yritykset eivät ole tunnistettavissa.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme osallistumisen Tili- ja veropäiville, jotka järjestetään 22.–23. tammikuuta 2024.

Vastaa kyselyyn täällä.