Yritysneuvonta, Johtaminen ja kehittäminen, Liiketoiminta

Sosiaalinen vastuu

Kestävyysraportointi on monelle yritykselle vielä vapaaehtoista, ja tasoltaan ja kattavuudeltaan vaihtelevaa. Yhä useampi organisaatio kuitenkin viestii vastuullisuuteen liittyvistä linjauksistaan ja tavoitteistaan, esimerkiksi osana vuosikertomusta. Raportointiin ja tavoitteiden asettamiseen liittyvien tehtävien ennakoidaan tulevan lähitulevaisuudessa vahvasti osaksi taloushallinnon ammattilaisten työnkuvaa.

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kestävyysraportoinnista.

Koulutus kuuluu viisiosaiseen Kestävyysraportoinnin erikoistumisohjelmaan. Voit ilmoittautua ohjelman yksittäisiin osiin tai koko koulutusohjelmaan.

KLT-ylläpito

3 h, ydinosaamisalue

PHT-ylläpito

3 h, muu osaamisalue

TNT-ylläpito

3 h, ydinosaamisalue

Talousosaaminen

Ammattilainen

Liiketoimintaosaaminen

Ammattilainen

Henkilöstöhallinto-osaaminen

Ammattilainen

Hinta sisältää:

Hinta sisältää sähköisen luentoaineiston.

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Lähivuosina on odotettavissa useita, laajoja sääntelymuutoksia, joiden myötä yritysvastuun raportointia tullaan edellyttämään yhä suuremmalta määrältä yrityksiä. Myös vapaaehtoisen raportoinnin merkitys kasvaa kuluttajien, rahoittajien ja muiden sidosryhmien odotusten ja vaatimusten myötä.

Vastoin yleistä mielikuvaa, yritysvastuu ei tarkoita vain ympäristöstä huolehtimista, vaan vastuullisuus ulottuu kokonaisvaltaisesti myös ihmisten kohteluun, varojen käyttöön, datan turvalliseen hallintaan, ja eettisesti kestävään liiketoimintaan.

Ohjelma

  • Mitä on sosiaalinen vastuu?
  • Sosiaalisen vastuun osa-alueet henkilöstöhallinnossa
  • Toimialaesimerkkejä
  • Sosiaalisen vastuun raportointi – EFRAG ESRS

Kysy lisää