Orientaatio

Talouden ohjaamisen ja suunnittelun erikoistumisohjelman aloitustapaaminen

Tulossa

Tämä koulutus on tarkoitettu vain Talouden ohjaamisen ja suunnittelun erikoistumisohjelman suorittaville asiantuntijoille. Orientaatiossa tutustut muihin ryhmäläisiin ja kouluttajaan. Kuulet tarkemmin erikoistumisohjelman eri moduulien sisällöistä ja niihin liittyivistä tehtävistä. Voit esittää kouluttajalle toiveita käsiteltävistä asioista. Arvioitu ajankohta: Lokakuu 2024.

Osallistumismuoto

Etätoteutus

Alkaa

Lokakuu 2024

Hinta sisältää:

Orientaatio sisältyy Talouden ohjaamisen ja suunnittelun erikoistumisohjelma – kirjanpitäjästä controlleriksi -koulutusohjelmaan.

Yleiset peruutusehdot

Kysy lisää

Tämä tuote kuuluu myös kokonaisuuteen:

Kouluttajat:

Timo Toivanen

Timo Toivanen

oivalluttaja, yritysvalmentaja

Timo Toivanen on TT Valmennus Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Timo on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 1000 valmennustapahtumaa niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden valmennuksissa. Timon teesit talouden valmentajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä puhu "talousjohtajaa", jos kuulijat eivät ole talousjohtajia. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.