Kirjanpito ja tilinpäätös, Palkkahallinto

KLT-risteily ja PHT-risteily 2024

19. – 21.9.2024 SEMINAARIRISTEILY TUKHOLMAAN

KLT- ja PHT-asiantuntijoiden oma vuosittainen tapahtuma järjestetään itämeren aalloilla Silja Linen laivalla. Ja kun ollaan ”irti arjesta” on otollinen tilaisuus luoda arvokkaita kontakteja toisten asiantuntijoiden ja luennoijien kanssa. Saat uusia ideoita ja hyödyllistä tietoa kahden päivän luennoilta.

Laivalla on siis samaan aikaan kaksi seminaaria! PHT-asiantuntijoille ja KLT-asiantuntijoille on omat seminaariohjelmat. Illalliset nautitaan yhdessä.

Tästä pääset varaamaan paikat niin KLT- kuin PHT-risteilylle. Voit helposti varata useamman hytin ja ilmoittaa risteilylle osallistuvien tiedot.

VARAUSOHJEET:

  1. Kirjaudu ensin verkkokauppaan Oma TAL -tunnuksilla. Huom. käytä kirjautumiseen samaa käyttäjätunnusta, jonka olet ilmoittanut KLT- tai PHT-pätevyystietojen yhteydessä. Jos haluat vaihtaa käyttäjätunnusta toiseen sähköpostiin, se onnistuu helposti Oma TAL -sivulla.
  2. Valitse kuinka monelle henkilölle varaat hytit. Sitten pääset valitsemaan hyttiluokkia ja voit varata useamman hytin.
  3. Valitse osallistuuko henkilö KLT- vai PHT-risteilylle ja täytä osallistujien henkilötiedot. Samalla voit tilata lisätuotteita tai vaihtaa illallisen ateriakuponkiin.

Tilaukset laskutetaan vasta elo/syyskuun puolella.

Osallistumismuoto

Lähitoteutus

Alkaa

19.09.2024 12:00

Päättyy

21.09.2024 10:30

Ilmoittaudu viimeistään

20.08.2024 24:00

KLT-ylläpito

2 pv, ydinosaamisalue

PHT-ylläpito

2 pv, ydinosaamisalue

Kirjaudu sisään, niin voit varata risteilyn.
Unohditko salasanasi? | Rekisteröidy

Hinta sisältää:

Hinta sisältää seminaariohjelman, valitun hytin, 2 x aamiainen, 1 x buffet-illallinen, 1 x a´la carte illallinen ja kahvibuffetit. Luentoaineisto on pdf-muotoinen.

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

SEMINAARIEN OHJELMAT VALMISTUVAT KEVÄÄLLÄ 2024

Hinnat 1 hlö:

785 € (alv 0%) 1 hengen A-hytti

695 € (alv 0%) 2  hengen A-hytti

785 € (alv 0%) 1 hengen hytti Promenade

695 € (alv 0%) 2 hengen hytti Promenade

Muiden hyttiluokkien (Deluxe, Commodore) hinnat on tilauslomakkeella.

Varaukset PHT- ja KLT-risteilylle tapahtuu tämän saman tilauslomakkeen kautta. Voit siis varata molemmille risteilylle paikat samalla kerralla.

 

Kysy lisää