Ohjeet digipaketin käyttäjälle

Näin pääset alkuun ja käytät Taloushallinnon digipakettia.

TilisanomatLIVE

TilisanomatLIVE on webinaarilähetys, jossa artikkelin kirjoittaja täydentää aihettaan muun muassa käytännönläheisillä case-esimerkeillä tai porautumalla aiheeseen vielä yksityiskohtaisemmin. Lähetykseen valitaan aina lehden merkittävimmät aiheet.

Yhden lähetyksen kesto on noin 2,5 tuntia. Lähetys järjestetään kuusi kertaa vuodessa heti Tilisanomat-lehden ilmestymisen jälkeen. Syvennät osaamistasi helposti ja kätevästi, voit osallistua koulutukseen omalta koneeltasi vaikka kotisohvallasi istuen. Jos et pääse seuraamaan suoraa lähetystä, voit katsoa sen myös jälkikäteen tallenteena.

  • Saat yhden KLT- tai PHT-ylläpitokoulutuspäivän, kun olet katsonut kuusi TilisanomatLIVE-lähetystä.

TilisanomatLIVE webinaariin osallistuminen

Mikäli osallistut TilisanomatLIVEn webinaarilähetykseen, saat siihen erillisen kutsun. Linkin lähetykseen löydät myös verkko-oppimisympäristöstä. Etsi verkkokoulutuksista tuleva lähetys. Linkin saat näkyviin liittymällä koulutukseen ja on siis samassa kohdassa missä tallenne olisi. Saat lähetyksen seuraamisesta myös merkinnän suorittamisesta noin vuorokauden sisällä.

TilisanomatLIVE tallenten katsominen

TilisanomatLIVE -tallenteet löytyvät verkko-oppimisympäristöstä. Vuosien 2023 ja 2024 tallenteet löytyvät omina verkkokoulutuksena. 2022-2018 vuosien tallenteet löytyvät arkistosta.

Kun haluat katsoa TilisanomatLIVEn tallenteena, paina ensin Liity koulutuseen -nappia. Saat kirjallisen materiaalin sekä tallenteen katsottavaksi. Kun olet katsonut tallenteen muista vielä merkitä se suoritetuksi.