Verkkokoulutusohjeet

Tervetuloa oppimaan mukavasti ja tehokkaasti!

Kaikki verkkokoulutuksiin liittyvät materiaalit löytyvät verkkokoulutusalustalta.

Verkkokoulutukset sisältävät videoluentoja, harjoitustehtävät ja ladattavan luentoaineiston. Tehtävät sisältävät monivalintatehtäviä ja itsearviointikysymyksiä. Jotkin kurssit saattaavat sisältää myös avoimia kysymyksiä.

Voit edetä verkkokoulutuksen osioittain omaan tahtiisi oppimisalustan ohjaamana. Voit katsoa luennot useampaan kertaan.

Koulutuksen rakenne

Koulutus on jaettu useampaan luento-osaan. Voit siirtyä osasta toiseen koulutusalustan sivun alla olevista painikkeista tai vasemmassa reunassa olevista linkeistä.

Luento-osat on usein jaettu useampiin videoihin ja tehtäviin. Voit jaksottaa osa-alueiden suorittamisen itsellesi sopivasti. Suosittelemme kuitenkin, että katsot vähintään yhden luento-osan videot yhtäjaksoisesti, sillä luento-osien videot muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Jos koulutuksessa on harjoitustehtäviä, löydät ne jokaisen luennon alta. Koulutuksen loppuun suorittaminen edellyttää tehtävien tekemistä. Saat kysymysten mallivastaukset nähdäksesi heti kunkin tehtävän tehtyäsi. Voit tehdä monivalintatehtävät halutessasi useita kertoja.

Kaikki vastauksesi siirtyvät Taloushallintoliitolle automaattisesti tehtävät tehtyäsi, joten verkkokurssien tehtäviä tai vastauksia ei tarvitse palauttaa erikseen.