Uutiset ja tiedotteet

Syysseminaari ja jäsenkokous Tampereella – paikan päällä lähes 100 osallistujaa

Syksyn kohokohta eli Syysseminaaari ja sen yhteydessä pidettävä jäsenkokous järjestettiin tänä vuonna Tampereella. Pyynikin kauniissa ja perinteikkäässä ympäristössä kuultiin tuhti paketti asiantuntijaluentoja ja rentouduttiin mm. laskeutumalla köysillä alas näkötornista.

Jäsenkokouksessa käsiteltiin hallituksen ehdottamia sääntömuutoksia yhdistyksen sääntöihin. Sääntömuutokset on käsiteltävä kahdessa jäsenkokouksessa, joista ensimmäinen oli tämän vuoden kesäkuussa Lappeenrannassa. Lue lisää: Jäsenkokouksen päätökset 8.6.2022: Täsmennyksiä jäsenvaatimuksiin

27.10.2022 Jäsenkokouksessa hyväksytyt muutokset 

Varsinaisen jäsenen jäsenyysvaatimukset: 

Jäseneksi voidaan hyväksyä vain hakija, joka täyttää seuraavat vaatimukset: 1) Sitoutuu noudattamaan taloushallintopalvelualan hyvää tapaa. 2) Hyväksyy yhdistyksen hallituksen valvonnan ja toiminnan tarkastukset yhdistyksen hallituksen päättämällä tavalla. 

Kunniapuheenjohtaja: 

Yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi voidaan kutsua hallituksen päätöksellä henkilö, joka on erityisen ansiokkaasti edistänyt yhdistyksen toimintaa ja tarkoitusperiä. 

Vaalivaliokunnan valinta syyskokoukselle: 

Kevätkokouksen asialistalta siirrettiin syyskokouksen asialistalle kohta: “Valitaan neljä jäsentä vaalivaliokuntaan valmistelemaan seuraavan kevätkokouksen henkilövalintoja.”.

Vaalivaliokuntassa jatkavat Antti Aho (Talenom Oyj, Lempäälä) ja Riikka Lehtinen (Tilitoimisto Finansia Ky, Rauma). Uusina jäseninä valittiin Mikko Marttunen (Balanco Accounting Oy, Vantaa) ja Kristiina Timperi (Aallon Group Oyj, Lappeenranta). Hallitus on valinnut vaalivaliokunnan puheenjohtajaksi Anette Vaini-Antilan (Sarastia Oy, Helsinki). 

Hallituksen puheenjohtajan toimikausi: 

Hallituksen puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi. Puheenjohtajaa ei voida valita kahta peräkkäistä kaksivuotiskautta pidemmäksi ajaksi. Uusittuja sääntöjä sovelletaan nykyiseen puheenjohtajaan. 

Sääntömuutosten lisäksi jäsenkokous hyväksyi liiton tilinpäätöksen ja antoi vastuuvapauden. 

Koulutukset ja tapahtumat

Kati Stenman (kuvassa vas.) ja Hanna Huovinlahti kertoivat Syysseminaarin osallistujille mm. tulevista tilaisuuksista:

  • Palkka- ja henkilöstöhallinnon päivät 15.12.2022
  • Tili- ja veropäivät 23.1.2023
  • Taloushallinnon työ ja tulevaisuus 19.4.2023
  • Kesäpäivät 6.6.2023

Nähdään paikan päällä tai verkossa!