palvelut

Palvelut

23.03.2022
Tutkimus: Taloushallinnon ulkoistaminen Suomessa
Selvitämme laajalla tutkimuksella, miten suomalaiset organisaatiot ovat järjestäneet taloushallinnon toimintonsa ja miten taloushallinnon ulkoistamiseen yrityksissä suhtaudutaan.
01.03.2022
Liity talousosastojäseneksi
Taloushallintoliiton yhteistyöjäsenenä olet osa valtakunnallista vaikuttajaverkostoa ja tavoitat tuhansia alan yrityksiä, ammattilaisia ja päättäjiä.
15.02.2022
Tilaa PHT-tenttijulkaisuja
Aiotko osallistua PHT-tenttiin? Valmentaudu edellisten vuosien PHT-tenttikysymysten ja mallivastausten avulla. Julkaisu on painotuote ja se lähetetään postitse haluttuun osoitteeseen. Lähetyksen…
15.02.2022
Tilaa KLT-tenttijulkaisuja
Aiotko osallistua KLT-tenttiin? Valmentaudu edellisten vuosien KLT-tenttikysymysten ja mallivastausten avulla. Julkaisu on painotuote ja se lähetetään postitse haluttuun osoitteeseen. Lähetyksen…
09.02.2022
Hakulomake oppilaitokselle
Ammattikorkeakoulut ja oppilaitokset voivat tällä lomakkeella hakea Taloushallintoliiton yhteistyöjäseneksi ja alan valtakunnalliseen verkostoon.
07.02.2022
Yhteistyöjäsenyys oppilaitoksille
Kutsumme Taloushallintoliiton kumppaneiksi ammattikorkeakouluja ja oppilaitoksia, jotka järjestävät tutkintotavoitteista ammatillista koulutusta talous- ja palkkahallinnosta.