Innox Oy

Toiminnanohjausta taloushallintoalan ammattilaisille! Markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin tilitoimistoille suunniteltu toiminnanohjaus, joka

Toiminnanohjausta taloushallintoalan ammattilaisille
Markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin tilitoimistoille suunniteltu toiminnanohjaus, joka tuo varmuutta ja helppoutta tilitoimistojen arkeen.

Innox Toiminnanohjaus tuo ratkaisut asiakkuuksien, tehtävien sekä lisenssimaksujen ja kuukausittaisten palvelupakettien hallintaan. Tilitoimistojen tarpeisiin kehitetty asiakkuuksien hallinta mahdollistaa lukuisista Excel-tiedostoista eroon pääsemisen.

Innox Toiminnanohjaus tuottaa tehtävistä kertyvät laskutustiedot laskutukseen automaattisesti, asiakkaille sovituin hinnoin. Tehtävien lisäksi laskutukseen nousevat automaattisesti palvelupaketit sekä lisenssi- ja käyttäjämaksut. Laskutustiedot siirtyvät rajapintojen avulla vaivattomasti taloushallinto-ohjelmiin.

Ohjelma sisältää paljon asiakkuuksien hoitoa helpottavia ominaisuuksia, kuten asiakkaiden tunnistamiset ja riskiarviot, sekä raportit mm. asiakaskannattavuuden ja henkilöstön tuottavuuden seurantaan. Ohjelmassa on myös erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen työajanseuranta.

Yhteystiedot

Innox Oy

Patotie 4 C
01600 VANTAA
Vantaa

Puh. 0458954410

toimisto@innox.fi

http://www.innox.fi