Taloushallinnon työ ja tulevaisuus

Suomen suurin taloushallintoalan virtuaalitapahtuma ja uratori.

Maksuton ja kaikille avoin!

Taloushallinnon työ ja
tulevaisuus 24.4.2024 klo 9 – 16

Maksuton ja kaikille avoin virtuaalitapahtuma!

Ainutlaatuinen tilaisuus kaikille taloushallinnosta kiinnostuneille, olit sitten alaa opiskeleva, alanvaihtaja tai jo alalla työskentelevä taloushallinnon konkari.

Tämä on tilaisuutesi luoda yhteyksiä, oppia uutta ja ehkä löytää unelmatyösi. Mukana yli 2000 osallistujaa!

Mukana Tiina ”Tinu” Räisänen

Suomen innostavin taloustyyppi ja Tekijän Taseen vahvistaja. Hän on taloushallinnon asiantuntija ja valovoimainen puhuja. Tinu on luonut vahvaa uraa yrittäjänä ja hänet tunnetaan myös Diilin finalistina kaudelta 2023.

Ytimessä ovat kolme keskeistä teemaa:
Muutos – Teknologia – Osaaminen

Taloushallinnon työ ja tulevaisuus on taloushallintoalan suurin virtuaalitapahtuma. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2021 alkaen ja se kerää yhteen noin 2000 taloushallinnosta kiinnostunutta kuulemaan ja keskustelemaan taloushallinnon tulevaisuudesta: muutoksesta, teknologiasta ja osaamisesta.

Tapahtuma tehdään yhdessä kumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat osallistujille tietoa ja inspiroivia keskusteluja.

Järjestämme tapahtuman yhteydessä myös taloushallintoalan uratorin, jossa alan ammattilaiset ja alasta kiinnostuneet kohtaavat alalla toimivat työnantajat, palveluntarjoajat ja kouluttajat. Tämä on tilaisuutesi luoda yhteyksiä, oppia uutta ja ehkä löytää unelmatyösi. Tule mukaan!

Läpäiseekö ChatGPT KLT-tentin?  Pärjääkö tekoäly KLT-tentissä paremmin kuin taloushallinnon huippuammattilainen? Tekoälyratkaisu ottaa osaa tenttiin. Julkistamme tapahtumassa tekoälyn tenttitulokset.

Palautetta edellisestä tapahtumasta

“Tämä oli todella virkistävä koulutuskokemus, herätti ajattelemaan omaa suhtatumista työhön ja siinä kehittymiseen.”

“Mielenkiintoisia puheenvuoroja, joita osastojen ohjelmat täydensivät sopivasti.”

“Tunnelma oli hyvä ja tunsin yhteenkuuluvuutta muiden osallistujien kanssa, kun olimme samalta alalta ja aiheet kiinnostivat yhteisesti.”​