Taloushallinnon työ ja tulevaisuus

Suomen suurin taloushallintoalan virtuaalitapahtuma ja uratori 24.4.2024.

Maksuton ja kaikille avoin!

Taloushallinnon työ ja
tulevaisuus 24.4.2024
klo 9 – 13.45

Maksuton ja kaikille avoin virtuaalitapahtuma! Mukana yli 2000 osallistujaa!

Ainutlaatuinen tilaisuus kaikille taloushallinnosta kiinnostuneille, olit sitten alaa opiskeleva, alanvaihtaja tai jo alalla työskentelevä taloushallinnon konkari.

Mukana Tiina ”Tinu” Räisänen

Suomen innostavin taloustyyppi ja Tekijän Taseen vahvistaja. Hän on taloushallinnon asiantuntija ja valovoimainen puhuja. Tinu on luonut vahvaa uraa yrittäjänä ja hänet tunnetaan myös Diilin finalistina kaudelta 2023.

URATORI 24.4.2024 klo 9 – 16

Tämä on tilaisuutesi luoda yhteyksiä, oppia uutta ja ehkä löytää unelmatyösi.

Taloushallinnon työ ja tulevaisuus – Ytimessä kolme keskeistä teemaa:

Muutos – Teknologia – Osaaminen

Taloushallintoalan suurin virtuaalitapahtuma kokoaa yhteen noin 2000 taloushallinnosta kiinnostunutta, kuulemaan ja keskustelemaan taloushallinnon tulevaisuudesta: muutoksesta, teknologiasta ja osaamisesta.

Tapahtuma tehdään yhdessä kumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat osallistujille hyödyllistä tietoa ja inspiroivia keskusteluja.

Ohjelmanostoja:

Miltä taloushallintoala näyttää tulokkaan silmin? Tapahtumassa keskustellaan valtakunnallisen opiskelijatutkimuksen tuloksista. Miksi alalle halutaan tai ei haluta? Millaisia ovat tulevaisuuden näkymät ja urapolut?

Miten kansainvälistyminen käytännössä tarkoittaa taloushallintoalalla? Tarkastelemme kansainvälistymisen trendiä. Miten suomalainen taloushallintoala vertautuu muuhun Eurooppaan?

Läpäiseekö ChatGPT KLT-tentin? Pärjääkö tekoäly KLT-tentissä paremmin kuin taloushallinnon huippuammattilainen? Julkistamme tapahtumassa tekoälyn tenttitulokset.

Uratorin osastot avataan jo 18.4.2024 – Livenä 24.4.2024 klo 9 – 16

Järjestämme tapahtuman yhteydessä myös taloushallintoalan uratorin, jossa alan ammattilaiset ja alasta kiinnostuneet kohtaavat alalla toimivat työnantajat, palveluntarjoajat ja kouluttajat. Tämä on tilaisuutesi luoda yhteyksiä, oppia uutta ja ehkä löytää unelmatyösi. Tule mukaan!

Palautetta edellisestä tapahtumasta

“Tämä oli todella virkistävä koulutuskokemus, herätti ajattelemaan omaa suhtatumista työhön ja siinä kehittymiseen.”

“Mielenkiintoisia puheenvuoroja, joita osastojen ohjelmat täydensivät sopivasti.”

“Tunnelma oli hyvä ja tunsin yhteenkuuluvuutta muiden osallistujien kanssa, kun olimme samalta alalta ja aiheet kiinnostivat yhteisesti.”​