Verkkokoulutus

Tervetuloa oppimaan mukavasti ja tehokkaasti!

Kaikki koulutukseen liittyvä materiaali löytyy Priima-alustalta.

Koulutuksen verkkomateriaaliin sisältyy videoluennot ja niihin liittyvät harjoitustehtävät sekä ladattava luentoaineisto. Tehtävät koostuvat monivalintatehtävistä sekä itsearviointikysymyksistä. Jokin kurssi saattaa sisältää myös avoimia kysymyksiä.

Suosittelemme, että teet luentojen aikana muistiinpanoja, sillä videot ovat käytössäsi vain tunnusten voimassaoloajan. Muuten etene osioittain omaan tahtiisi oppimisalustan ohjaamana. Voit katsoa luennot useampaan kertaan.

Koulutuksen rakenne

Koulutus on jaettu useampaan luento-osaan, jotka on merkitty Osa-merkein. Voit siirtyä luento-osasta toiseen sivun alla olevista painikkeista tai vasemmassa reunassa olevista linkeistä.

Osa-alueet on usein jaettu useampiin videoihin ja tehtäviin. Voit jaksottaa osa-alueiden suorittamisen itsellesi sopivasti. Suosittelemme kuitenkin, että katsot vähintään yhden luento-osan videot yhtäjaksoisesti, sillä luento-osien videot muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Mikäli koulutus sisältää harjoitustehtäviä, löydät ne jokaisen luennon alta. Koulutuksen loppuun suorittaminen edellyttää tehtävien tekemistä. Saat kysymysten mallivastaukset nähdäksesi heti kunkin tehtävän tehtyäsi. Voit tehdä monivalintatehtävät halutessasi useita kertoja.

Kaikki vastauksesi näkyvät meillä automaattisesti tehtävät tehtyäsi, joten niitä ei tarvitse palauttaa erikseen.