Yritysneuvonta, Johtaminen ja kehittäminen, Liiketoiminta

Kestävyysraportoinnin soveltaminen

Tulossa

Kestävyysraportointi on monelle yritykselle vielä vapaaehtoista, ja tasoltaan ja kattavuudeltaan vaihtelevaa. Yhä useampi organisaatio kuitenkin viestii vastuullisuuteen liittyvistä linjauksistaan ja tavoitteistaan, esimerkiksi osana vuosikertomusta. Raportointiin ja tavoitteiden asettamiseen liittyvien tehtävien ennakoidaan tulevan lähitulevaisuudessa vahvasti osaksi taloushallinnon ammattilaisten työnkuvaa.

Koulutus kuuluu osaksi Kestävyysraportoinnin erikoistumisohjelmaa, eikä ole ostettavissa yksittäisenä koulutuksena.

Osallistumismuoto

Etätoteutus

Alkaa

20.06.2024 09:00

Päättyy

20.06.2024 12:00

Ilmoittaudu viimeistään

20.06.2024 09:00

KLT-ylläpito

3 h, ydinosaamisalue

PHT-ylläpito

3 h, muu osaamisalue

TNT-ylläpito

3 h, ydinosaamisalue

Talousosaaminen

Ammattilainen

Liiketoimintaosaaminen

Ammattilainen

Henkilöstöhallinto-osaaminen

Ammattilainen

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Lähivuosina on odotettavissa useita, laajoja sääntelymuutoksia, joiden myötä yritysvastuun raportointia tullaan edellyttämään yhä suuremmalta määrältä yrityksiä. Myös vapaaehtoisen raportoinnin merkitys kasvaa kuluttajien, rahoittajien ja muiden sidosryhmien odotusten ja vaatimusten myötä.

Vastoin yleistä mielikuvaa, yritysvastuu ei tarkoita vain ympäristöstä huolehtimista, vaan vastuullisuus ulottuu kokonaisvaltaisesti myös ihmisten kohteluun, varojen käyttöön, datan turvalliseen hallintaan, ja eettisesti kestävään liiketoimintaan.

Ohjelma

  • Toimialaesimerkkejä
  • Lopputöiden palautteet
  • Palautteet ja koulutuksen yhteenveto

Kysy lisää

Tämä tuote kuuluu myös kokonaisuuteen:

Kouluttajat:

Leonard Breukers

Leonard Breukers

Vastuullisuuskonsultti, tutkija, asiantuntijaryhmän puheenjohtaja ja hallitusjäsen

Breukers avustaa yrityksiä kehittämään kestävää liiketoimintaa ja tekee väitöskirjaa siitä, kuinka vastuullisuusstrategiaa jalkautetaan unohtamatta taloutta. Breukers on mukana myös pohjoismaisen vastuullisuushankkeen NSRS:n hallituksessa, jossa rakennetaan pk-sektorille vastuullisuuden raportointistandardia. Hän toimii myös Taloushallintoliiton vastuullisuusraportoinnin asiantuntijaryhmän puheenjohtajana.