Tilinpäätösosaamisen vahvistaminen

Kirjanpitäjän top 10
Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi olennaisia niin tilikauden aikaisen kirjanpidon kuin tilinpäätöksen yhteydessä esiin tulevia tärkeitä ja haastavia asiakokonaisuuksia.
Korotetut poistot
Koulutuksessa opit, milloin ja missä tilanteissa koneista, kalustosta ja muusta niihin verrattavasta irtaimesta käyttöomaisuudesta voi tehdä korotetut poistot ja miten niitä käsitellään kirjanpidossa.
Tilinpäätöksen suuri tietopaketti
Opit kerralla kaiken olennaisen tilinpäätöksistä ja varmistat osaamisesi tilinpäätöksen tekemisen eri osa-alueissa. Opit, miten tehdä tilinpäätös kirjanpidon huippuammattilaisen hyväksi havaitsemien käytäntöjen mukaisesti.
Tilinpäätöksen tulkinta
Aloitus: Marraskuu 2024
Etätoteutus
Tässä koulutuksessa opit syvällisesti ymmärtämään, arvioimaan ja analysoimaan tilinpäätöstä ja yhtiön taloudellista tilannetta sekä pystyt palvelemaan asiakastasi yhä paremmin liiketoimintaan liittyvissä haasteissa.
Yhdistyksen ja säätiön tilinpäätöspäivä
Aloitus: Marraskuu 2024
Etätoteutus
Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään, arvioimaan ja analysoimaan yhdistyksen ja säätiön tilinpäätöstä ja taloudellista tilannetta. Lisäksi opit, kuinka yhdistysten ja säätiöiden tilinpäätös tehdään.