Uutiset ja tiedotteet

Ansiomerkit työstä alan hyväksi

Taloushallintoalalla ansioituneille jaettiin kultaiset ja hopeiset ansiomerkit liiton Kesäpäivillä. Ansiomerkit myöntää liiton hallitus omasta tai liiton jäsenen aloitteesta.

Sääntöjen mukaan ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt liiton toimintaa ja tavoitteita sekä jäsenistön yhteisiä etuja. Ansiomerkin saajat sekä palkitsemisaloitteista poimittuja luonnnehdintoja:

Kultainen ansiomerkki

Sinikka Hiidenmaa

  • Tutkintovaliokunta, Tarkastaja, Koulutustyöryhmä, kouluttaa konsernitilinpäätösasioissa

Kun Sinikka astuu huoneeseen, tulee sellainen olo, että nyt täällä on joku, joka osaa. Sinikkaa arvostetaan kovasti asiantuntijana ja usein kuulee muiden asiantuntijoiden sanovan: ”Tätä kannattaisi kysyä Sinikalta”.

Sirpa Koponen

  • TAL Hallitus, Tarkastuslautakunta, KLT-lautakunta, Tilisanomat toimitusneuvosto, Kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijaryhmä, tekee aktiivisesti kirjanpidon neuvontaa ja kouluttaa.

Sirpalla on ilmiömäinen taito ja kyky viedä kirjanpidon teoriaa käytäntöön eri toimialoille ja tilanteisiin. Sirpa on liiton ja jäsenten tuki ja turva.

Hopeinen ansiomerkki

Antti Aho

  • TAL hallitus, Osaamisen kehittämisen työryhmä, kirjoittanut teoksen “Kirjanpitäjästä konsultiksi: Pääkirja”

Antti on inspiroiva esikuva ja kirjanpitäjien tukija. Antti johtaa ja opastaa omalla esimerkillään ja omien kokemuksiensa kautta.

Aarto Hirvi

  • TAL hallitus ja Tili-instituuttisäätiön hallitus, Tarkastuslautakunta, Tarkastaja

Aarto on vahva kirjanpidon asiantuntija. Aartoa arvostetaan erityisesti siitä, että hän on aina puolueeton ja riippumaton tilintarkastajaluonne.

Marja Mustapää

  • TAL hallitus, Henkilöstöhallinnon työryhmä

Marja on aina pienten yrittäjien asialla. Marja muistuttaa myös palkka-asioiden osaamisen tärkeydestä.

Ilkka Ojala

  • Tutkintovaliokunta, asiantuntija, kouluttaja

Tehnyt verotuksen osaamisalan kysymyksiä KLT-tentissä pitkään. Kun Ilkka lopetti tutkintovaliokunnassa hänen vahvan vero-osaamisensa voi pystyä korvaamaan vain toinen Ojala!

Kristiina Timperi

  • TAL hallitus ja Tili-instituuttisäätiön hallitus

Kristiina tietää miten taloushallintopalveluja johdetaan. Hän on aidosti henkilöstö edellä -ihminen.

Valokuvassa toimitusjohtaja Jari Seppä sekä palkitut Maria Mustapää, Kristiina Timperi, Sirpa Koponen ja Sinikka Hiidenmaa. Valokuva: Jani Kautto /Imatra.