Holvi Payment Services Oy

Holvi on pienyrittäjän taloudenhallinnan työkalu, jossa kaikki on digitaalisesti yhden katon alla.

Kaikki yhdessä paikassa

Holvi on suunniteltu toiminimille ja pienille osakeyhtiöille. Holvissa yrittäjä voi kerätä tuloja, hoitaa kuluja ja seurata, miten yrityksellä menee. Yritystili- ja kortti, laskutus, kuittien kuvaus ja tallennus – kaikki valmiina yhdellä tilillä. 

Kuittien kuvaus ja tallennus

Kuitit ja laskut tallentuvat kätevästi Holviin kirjanpitoa varten. Kuittien kuvaus ja luokittelu helpottaa kirjanpitoa ja pitää kuitit sekä tositteet tallessa. Kirjanpitäjä voi kirjautua tilille ja noutaa kirjanpitotiedot helposti. 

Valmiit raportit

Yrittäjä voi ladata tarvittavat raportit tilitoimistolle tai kutsua kirjanpitäjän suoraan tililleen. Holvista voi noutaa useita erilaisia raportteja, kuten erilliset tiliraportit yritystilille ja luottotilille. Kirjanpito-ohjelmistoihin yhteensopivat raportit on kehitetty yhdessä kirjanpitäjien kanssa.

Yhdistäminen kirjanpito-ohjelmaan

Holvin yhdistäminen kirjanpito-ohjelmaan käy helposti API-rajapinnan ja pankkiyhteyksien avulla, jolloin tili ja tositedata kulkee automaattisesti. 

Vietä vähemmän aikaa papereita jahdaten ja nauti välittömästä pääsystä asiakkaidesi kirjanpitoaineistoihin aina, kun niitä tarvitset.

Yhteystiedot

Holvi Payment Services Oy

Kaikukatu 2 C
00530 HELSINKI
Helsinki

support@holvi.com

https://www.holvi.fi/