S-Business Oy

S-ryhmän kotimainen, maksuton ja kuititon yrityskortti, joka tuo helpotusta myös tilitoimiston arkeen.

S-Business on kotimainen, maksuton ja kuititon yrityskortti, joka käy S-ryhmän yli 1800 toimipaikassa. Asiakkuus on ilmainen, ja ostoksista saa alennusta ja etuja.

S-Business-kortilla maksaessa kuitteja ei tarvitse säilyttää tai kuvata, vaan kaikista ostoista saa kuukausittaisen, kirjanpitokelpoisen laskun.

Näin taloushallinto hyötyy S-Busineksesta:

1. Ei enää kadonneita tai epäselviä kuitteja

Paperinen kuitti häviää helposti, eikä valokuvaankaan ikuistettu tosite ole välttämättä turvassa. Kun ostokset maksaa S-Business-kortilla, ostotiedot pysyvät aina tallessa.

2. Kuukausilaskulta löytyy valmiina kaikki kirjanpidon vaatimat tiedot

S-Busineksen korttilasku on sähköistä tietoa ja olemme valmiiksi liittäneet laskukuvakkeen mukaan kaiken kirjanpidon tarvitseman kuittidatan ostotapahtumista arvonlisäverokannoittain.

3. Laskun mukana saa myös tiliöintiraportin

Tiliöintiä helpottaaksemme lähetämme laskun mukana myös tiliöintiraportin, jolla voi helposti tiliöidä laskun omassa taloudenhallintajärjestelmässä oikeille kirjanpidon tileille.

4. Tiliöinti kirjanpitoon on mahdollista automatisoida

Lähetämme kaikki laskulla olevat ostotiedot rakenteisessa muodossa, joten tiliöinti kirjanpitoon on myös mahdollista automatisoida. Tällöin aikaa ei kulu enää kululaskujen selvittelyyn eikä tiliöinteihin, vaan vastaanotettuaan laskun, saa kaikki kulukirjaukset kirjanpitoon täysin automaattisesti.

Liittymisetu Taloushallintoliiton asiakkaille

Hae korttia kampanjakoodilla TAL2024 ja yrityksesi saa 6 kuukaudeksi seuraavat edut:
-4 snt/l tankkauksista
-25 % autopesuista
-4 % market-ostoista

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

S-Business Oy

Fleminginkatu 34
00510 HELSINKI
Helsinki

s-business@sok.fi

https://s-business.fi