Liikehuoneistojen ja liikekiinteistöjen korjaaminen – kirjanpidon ja verotuksen näkökulma

Tilauksen tila
Ei liittynyt
Hinta
Maksullinen verkkokurssi, myynti verkkokaupan kautta
Aloita
Tämä verkkokoulutus on tällä hetkellä suljettu

Liikehuoneistojen korjaamisen ja perusparantamisen kirjanpito- ja verokysymykset aiheuttavat päänvaivaa kokeneemmallekin tekijälle. Ratkottavia kysymyksiä on monia, koska korjausrakentaminen tai perusparantaminen voi olla kiinteistöyhtiön mutta myös sen osakkeenomistajan itsensä vastuulla. Mikäli kiinteistöyhtiö rakentaa, tällöin ryhdytään puhumaan mm. hanke- tai lainaosuuksista sekä mahdollisista rahoitusvastikkeista ja niiden käsittelystä niin kiinteistöyhtiön kuin osakkeenomistajan kirjanpidossa ja verotuksessa. Jos osakkeenomistajana lähdet tekemään korjaustöitä tai perusparannuksia muutostöineen, on kyse aivan toisenlaisista kirjanpito- ja verokysymyksistä.

Tämän koulutuksen avulla saat ymmärryksen näistä rakentamisen eri tilanteista ja niissä yhteyksissä käytettävien käsitteiden sisällöstä. Päähuomio on näihin tilanteisiin liittyvissä kirjanpito- ja verokysymyksissä.

Koulutus sopii KLT-kirjanpitäjille ja talouspäälliköille sekä kaikille, jotka tarvitsevat varmuutta liikehuoneistojen ja liikekiinteistöjen korjaamiseen liittyvissä kirjanpidon ja verotuksen kysymyksissä. Koulutus sopii erinomaisesti esimerkiksi isännöitsijöille.

Koulutus koostuu neljästä moduulista, joista jokaisesta on erikseen tehtäviä.

Koulutusmateriaali:
Aineisto sisältää 15 sivua (25 diaa)

Tehtäviä yhteensä:
24 tehtävää
Suoritusmerkinnän saaminen edellyttää, että jokaisesta tehtäväosiosta saa 75 % oikein.

Koulutusvideoiden kesto yhteensä:
1 tunti 11 minuuttia.

Kouluttaja:
Leena Rekola-Nieminen, KLT, ekonomi, Taloushallintoliiton kouluttaja

Koulutuksen sisältö:

Koulutus on julkaistu helmikuussa 2024.