Rajobit Oy

Rajobit Oy syntyi vuonna 2018 automatisoimaan tietotyöläisten rutiinitöitä ja vapauttamaan aikaa ihmisälyä vaativaan työhön. Rutiinitöitä löytyy palj

Rajobit Oy syntyi vuonna 2018 automatisoimaan tietotyöläisten rutiinitöitä ja vapauttamaan aikaa ihmisälyä vaativaan työhön. Rutiinitöitä löytyy paljon taloushallintotoiminnoista.

Tilitoimistoympäristöä on automatisoitu ohjelmistorobotiikan avulla vuodesta 2009 lähtien. Perinteisestä hankintamallista poiketen, Rajobitin palvelulla tavoitetaan myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä kustannustehokkaasti ja helposti. Rajobitin innovatiivinen toimitusmalli mahdollistaa yrityksille ohjelmistorobotiikan hankkimisen juuri omaan tarpeeseen sopivan määrän.

Tilitoimistoalan kokemusta Rajobitin toimitusjohtaja Joni Ranta-​Eskolalla ja yhtiökumppani John Alanderilla on yhteensä yli 20 vuotta. Ennen yrityksen perustamista Joni ehti toteuttaa maan johtavassa tilitoimistossa digitalisaatio-​ ja automatisointihankkeita onnistuneesti yli 13 vuotta. Asiakastyytyväisyys on Rajobitilla erittäin korkea.


Tutustu toimintaamme www.rajobit.com

Yhteystiedot

Rajobit Oy

Kiviharjunlenkki 1 C
90220 OULU
Oulu

Puh. 0207304660

joni@rajobit.com

https://www.rajobit.com/