Palkkaa vai osinkoa

Tilauksen tila
Ei liittynyt
Hinta
Maksullinen verkkokurssi, myynti verkkokaupan kautta
Aloita
Tämä verkkokoulutus on tällä hetkellä suljettu

Tässä koulutuksessa vahvistat ja monipuolistat verosuunnitteluosaamistasi tilanteissa, joissa mietitään, kannattaako yrittäjäosakkaan nostaa yrityksestään palkkaa vai osinkoa vai kenties molempia.

Koulutuksen suoritettuasi sinulla on käsitys siitä, milloin varoja kannattaa nostaa palkkana ja milloin osinkoina. Opit perustelemaan näkemyksesi palkan ja osingon vaikutuksista verosuunnittelussa ja näin vahvistat kykyäsi toimia asiakkaan kanssa esim. asiakasneuvottelutilanteessa. Opit ottamaan huomioon palkan ja osingon verosuunnitteluun vaikuttavat tekijät sekä viestimään niistä. Koulutuksen avulla voit kehittää omaa konsultatiivista toimintatapaasi.

Koulutus on tehty vuoden 2023 veroperusteilla, mutta edullisuusvertailut antavat oikean suuntaisen lopputuloksen myös vuonna 2024.

Koulutuksessa

Verkkokoulutuksessa voit opiskella omassa tahdissasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Koulutuksen läpikäyntiin kannattaa varata noin 6 tuntia. Koko koulutusta ei tarvitse käydä läpi kerralla, vaan voit helposti jaksottaa opiskelun lyhyempiin osiin. Koulutus koostuu osioista, joista kukin sisältää oman selkeän kokonaisuuden. Voit katsoa luentovideot läpi useita kertoja oppimisesi varmistamiseksi. Oppimistasi pääset testaamaan 60 monivalintatehtävällä.

Koulutusmateriaali:
111 sivua (222 diaa)

Koulutusvideoiden kesto yhteensä:
3 tuntia

Monivalintatehtäviä:
60 kpl

Kouluttaja:
Kari Alhola, veroasiantuntija, Alhola Consulting Oy

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa on kaksi osa-aluetta. Osa-alueet sisältävät koulutusvideoita ja niihin liittyviä tehtäviä.

Osa 1: Palkka ja osinko verotuksessa – verosuunnittelun lähtökohdat
Osa 2: Palkan ja osingon verosuunnittelun taustatekijät ja erityistilanteet

Tämä koulutus on julkaistu toukokuussa 2023.