Liity jäseneksi

Taloushallintoliitto tuntee parhaiten tilitoimistot ja näiden erilaiset tarpeet. Taloushallintoliiton jäsenyys merkitsee tilitoimistolle tärkeän ja pitkäaikaisen kumppanuussuhteen luomista ja verkottumista alan ammattilaisten omaan yhteisöön.

Auktorisoitua uskottavuutta taloushallintoon

Taloushallintoliiton jäsenyydestä on tilitoimistolle monenlaista etua. Tilitoimiston auktorisointi on niistä tärkein. Se tuo tilitoimiston toimintaan uskottavuutta ja on vahva myyntiargumentti asiakkaille ja sidosryhmille.

Taloushallintoliitto on tilitoimiston arjen tuki ja turva. Tarjoamme jäsenillemme monia kilpailuetuja ja toimintaedellytyksiä lisääviä palveluita jäsenetuhinnoilla.

Jäsenyrityksenä saat:

  • käyttää auktorisoidun tilitoimiston tunnusta
  • elintärkeää, vain tilitoimistoille jalostettua tietoa, jota et saa muualta
  • kirjanpidon ja verotuksen ilmaista neuvontaa
  • alan johtavaa asiantuntijakoulutusta jäsenetuhinnalla
  • ilmaisen Tilisanomat-lehden
  • pääsyn liiton extranettiin: työkaluja kuten TAL-laatulomakkeet, oppaita ja markkinointimateriaalia
  • näkyvyyttä parhaiden joukossa, tilitoimistohaku verkossa
  • apua markkinointiin: asiakaslehti, markkinointimateriaalit, yhteisilmoitukset

Taloushallintoliitto ylläpitää jäsentensä laadunvalvontaa säännöllisten tarkastusten ja valvonnan kautta. Koska tilitoimistoalaa ei ole muuten säädelty, on liiton suorittamalla tarkastustoiminnalla merkittävä luotettavuutta ja uskottavuutta lisäävä vaikutus.

Hae jäseneksi

Ennen jäseneksi hakemista, tutustu tarkemmin jäsenkriteereihin ja jäsenetuihin. Jäsenyyskäsittely pääsee alkuun, kun lähetät meille hakemuslomakkeen ja liität siihen

  1. Kopion tilinpäätöksestä
  2. Kaupparekisteriotteen

Ennen jäseneksi hyväksymistä jäsenhakija tarkastetaan Hyvän tilitoimistotarkastustavan mukaisesti. Tarkastuksen tekee liiton kokenut tilitoimistotarkastaja.

Jäsenyys astuu voimaan tarkastusta seuraavasta liiton hallituksen kokouksesta.

Tervetuloa asiantuntijoiden joukkoon!