Ohjeet koulutuksen suorittamiseen

Koulutus sisältää videoluennot ja niihin liittyvät harjoitustehtävät sekä ladattavan luentoaineiston. Tehtävät koostuvat monivalintatehtävistä sekä itsearviointikysymyksistä.

Suosittelemme, että teet koulutuksen aikana muistiinpanoja, sillä videot ovat käytössäsi vain tunnusten voimassaoloajan. Muuten etene omaan tahtiisi oppimisalustan ohjaamana.

Jos sinulla on KLT- tai PHT-pätevyys, tieto koulutuksen suorittamisesta siirtyy automaattisesti ylläpitoraportillesi (jos koulutus vastaa pätevyyden ylläpitovaatimuksia).

Toivotamme sinulle opiskelun iloa!

Koulutuksen rakenne

Koulutus on jaettu useampaan osa-alueeseen. Voit siirtyä osasta toiseen sivun alalaidassa olevista painikkeista. Osa-alueet on usein jaettu useampiin videoihin. Koko koulutusta ei tarvitse käydä läpi kerralla, vaan voit helposti jaksottaa opiskelun lyhyempiin osiin. Suosittelemme kuitenkin, että katsot vähintään yhden luento-osan videot yhtäjaksoisesti, sillä luento-osien videot muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Harjoitukset ovat viimeisessä osiossa. Koulutuksen loppuun suorittaminen edellyttää tehtävien tekemistä. Saat kysymysten mallivastaukset nähdäksesi heti kunkin tehtävän tehtyäsi. Voit tehdä monivalintatehtävät halutessasi useita kertoja. Kaikki vastauksesi näkyvät meillä automaattisesti tehtävät tehtyäsi, joten niitä ei tarvitse palauttaa erikseen.

Palautekysely

Toivomme, että vastaat palautekyselyymme, johon pääset vastaamaan koulutuksen lopuksi. Kehitämme verkkokoulutuksiamme jatkuvasti, joten näkemyksesi on meille erittäin arvokasta.

Palautteen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Todistus

Tulostathan suorittamastasi koulutuksesta todistuksen koulutuksen suoritettuasi. Todistus löytyy suorituksen jälkeen yläpalkista ja edellyttää tehtävien tekemistä.

Todistus on tulostettava verkkokoulutuksen voimassaoloaikana.

Lisätiedot

Mikäli sinulla herää kysymyksiä verkkokoulutuksiimme liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä – autamme erittäin mielellämme.

Terveisin, 
Taloushallintoliitto
asiakaspalvelu@taloushallintoliitto.fi