Perintäritari Oy

Perintäritari Oy haluaa auttaa erityisesti pieniä yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa, ja auttaa yrityksiä/yrittäjiä laadukkaan ja asiakkaat huom

Perintäritari Oy haluaa auttaa erityisesti pieniä yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa, ja auttaa yrityksiä/yrittäjiä laadukkaan ja asiakkaat huomioivan maksuvalvonnan tekemisessä. Saatavien perintä on liiketoiminnassa pakollinen paha ja haluamme haluaa tehdä sen mahdollisimman kivuttomasti. Itse pienenä ja yrittäjävetoisena toimijana ymmärrämme hyvin muiden pienten yritysten liiketoiminnasta ja siten toteutamme saatavien perintää aina asiakkaat edellä. Hinnoittelumme https://perintaritari.com/hinnasto/ on avointa kaikille osapuolille: palkkiomme onnistumista on max 10% (kuitenkin vähintään 25€) saatavan loppusummasta. Jos emme toimissamme onnistu, mitään kuluja ei palvelustamme muodostu. Löydymme myös Fennoan ohjelmistosta integroituna perintäkumppanina. Toimintaamme ohjaa arvot: auttaminen, arvostus, vastuullisuus ja jatkuva oppiminen.

Meillä ei ole erillisiä vuosimaksuja emmekä solmi osapuolia sitovia sopimuksia. Tyytyväisyys määrää kumppanuuden keston. Huolehditaan yhdessä kassavirta kuntoon asiakassuhteita vaalien ja kokonaisuus huomioiden.

Yhteystiedot

Perintäritari Oy

Seuralantie 5, lh 303
60220 SEINÄJOKI
Seinäjoki

Puh. 0942890650

info@perintaritari.com

https://perintaritari.com