Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaitamme, jolloin voimme löytää o

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaitamme, jolloin voimme löytää oikeat ratkaisut heidän tarpeisiinsa vaihtuvissa elämäntilanteissa. Olemme mukana yritysten arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Tarjoamme asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

Yhteystiedot

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Kyllikinportti 2
00017 FENNIA
Helsinki

Puh. 0105038818

maria.havia@fennia.fi

http://www.fennia.fi