Arvonlisäverotuksen erikoistumisohjelma

Tilauksen tila
Ei liittynyt
Hinta
Maksullinen verkkokurssi, myynti verkkokaupan kautta
Aloita
Tämä verkkokoulutus on tällä hetkellä suljettu
Tämä erikoistumisohjelma ei kuulu Taloushallinnon digipakettiin.
Voit ostaa erikoistumisohjelman täältä.

Sisältö

Oppimisalustalta löydät Arvonlisäverotuksen erikoistumisohjelmaan liittyvää aineistoa:

  • Moduulien 1–5 monivalintatehtävät ja koulutusmateriaalin
  • Moduulin 2 videot ja koulutusmateriaalin

Monivalintatehtävät

Kunkin moduulin jälkeen pääset vastaamaan kyseiseen aiheeseen liittyviin monivalintatehtäviin. Tehtävät ovat väitteitä, joiden paikkansa pitävyyttä sinun tulee arvioida. Kussakin kysymyksessä oikeita vastauksia voi olla useampia kuin yksi. Valitse vaihtoehdoista kaikki mielestäsi oikeat vaihtoehdot. Testitulos on hyväksytty, kun vastaat vähintään 75 %:sti oikein kysymyksiin. Saat kysymysten mallivastaukset nähdäksesi heti kunkin tehtävän tehtyäsi. Voit tehdä monivalintatehtävät halutessasi useita kertoja. Kaikki vastauksesi näkyvät meillä automaattisesti tehtävät tehtyäsi, joten niitä ei tarvitse palauttaa erikseen.

Koulutuksen loppuun suorittaminen edellyttää tehtävien tekemistä.

Luentomateriaali

Kunkin koulutuspäivän luentomateriaalin löydät kyseisen moduulin alta. Halutessasi voit tulostaa materiaalin ja tehdä siihen muistiinpanoja. Saman luentomateriaalin olet saanut/saat myös sähköpostitse pari päivää ennen koulutustilaisuutta.

Tunnusten voimassaolo

Tunnukset ovat voimassa 30.11.2023 asti. Voit tänä aikana katsoa moduulin 2 videot niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös halutessasi tehdä moduulien tehtävät useita kertoja.

Lisätiedot

Mikäli sinulla herää kysymyksiä verkkokoulutuksiimme liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä – autamme erittäin mielellämme.

Terveisin,
Taloushallintoliitto
asiakaspalvelu@taloushallintoliitto.fi

Toivotamme sinulle opiskelun iloa!