Viestintä, asiakaspalvelu ja myyntityö, Työelämätaidot, Työ ja ura

Taloushallinnon työ ja tulevaisuus 2023

Taloushallinnon työ ja tulevaisuus on keväisin järjestettävä taloushallintoalan suurin virtuaalitapahtuma. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2021 alkaen.

Vuosittain tapahtuma kerää yhteen noin 2000 taloushallinnon ammattilaista sekä opiskelijaa kuulemaan ja keskustelemaan taloushallinnon tulevaisuudesta sekä siitä, mitä taloushallinnon ammattilaisilta odotetaan.

Tapahtumassa on mukana kumppaneita, jotka tarjoavat osallistujille tietoa sekä inspiroivia keskusteluja.

Osallistumismuoto

Etätoteutus

Alkaa

19.04.2023 09:30

Päättyy

19.04.2023 13:30

Ilmoittaudu viimeistään

16.04.2023 23:59

Talousosaaminen

Perehtyjä

Henkilöstöhallinto-osaaminen

Perehtyjä

Kirjaudu sisään, niin saat sinulle kuuluvat alennukset.

Hinta Jäsenhinta Pätevyyshinta

0€ (+ alv)

Hinta sisältää:

Tapahtuma on maksuton.

Yleiset peruutusehdot

Muutos – Teknologia – Osaaminen

Tapahtumassa keskustellaan aiheista muutos, teknologia ja osaaminen.

Uratori 18.4.2023 klo 15.00-17.00

Tutustu alan työnantajiin, palveluntarjoajiin ja kouluttajiin uratorilla 18.4.2023 klo 15.00-17.00

Oletko kiinnostunut uramahdollisuuksista taloushallintoalalla? Alan työnantajat, palveluntarjoajat sekä kouluttajat esittäytyvät Uratorilla!

Uratorin osastot aukeavat jo 14.4.2023 ja ovat auki tapahtuman loppuun saakka. Osastojen edustajat ovat paikalla 18.4.2023 klo 15.00-17.00 sekä 19.4. tapahtuman ajan. Voit tutustua osastoihin itsenäisesti tai kohdata osastojen edustajat henkilökohtaisesti.

Virtuaalitapahtuma 19.4.2023 klo 9.30-13.30

9.00-9.30 Tapahtuman DJ esiintyy ja soittaa yleisön musatoiveita

9.30-9.40 Tervetuloa tapahtumaan

Jari Seppä ja Riikka Hirsimäki, Taloushallintoliitto

9.40-10.15 Teknologia: Taloushallinnon ja palkkahallinnon toimintavarmuus poikkeustilanteissa

Taloushallinnon ja palkkahallinnon merkitys on olennainen yhteiskunnan toimivuuden kannalta. Tilitoimistot muun muassa laskevat kuukaudessa noin miljoona palkkalaskelmaa. Miten voimme varmistaa, että pyörät pyörivät myös poikkeustilanteissa?

Keskustelun puheenjohtaja Janne Fredman, Taloushallintoliitto

10.15-10.30 Tauko: DJ ja tutustumista tapahtuman kumppaneihin

10.30-11.45 Muutos: Toimiala nyt – mikä on muuttunut?

Toimialan tulevasta muutoksesta on puhuttu vuosia, mutta mitkä asiat ovat päivittäisessä työssä jo muuttuneet? Miten taloushallinnossa nykyään työskennellään?

Paneelikeskustelun puheenjohtaja Jari Seppä, Taloushallintoliitto

11.15-11.45 Tauko: DJ ja tutustuminen tapahtuman kumppaneihin

11.45-12.45 Osaaminen: Minun uratarinani – Taloushallintoalalla työskentelevät kertovat:

• Urani tärkeät vaiheet
  • Mistä osaamisesta on ollut hyötyä
  • Mitä osaamista olisin tarvinnut enemmän
  • Mitkä työhöni liittyvät asiat ovat yllättäneet minut
  • Mikä minusta tulee seuraavaksi

12.45 – 13.00 Tauko: DJ ja tutustuminen tapahtuman kumppaneihin

13.00 – 13.20 Keynote: Sointu Borg

13.20 – 13.30 Loppusanat

Jari Seppä ja Riikka Hirsimäki, Taloushallintoliitto

13.30 – 13.45 DJ jatkaa toivemusan soittamista

Lue lisää tapahtumasta Kysy lisää

Kouluttajat:

Jari Seppä

Toimitusjohtaja

Jari Seppä on Taloushallintoliiton toimitusjohtaja. Taloushallintoliittoon Jari Seppä siirtyi Accountorista, jossa hän johti 260 työntekijän palkkapalvelujen liiketoimintaa. Yli 25-vuotisen uransa aikana hän on työskennellyt noin kolmasosan kansainvälisissä yrityksissä johtotehtävissä ja toisen kolmanneksen yrittäjänä. Seppä on vaikuttanut myös liiton liiton hallituksessa sekä palkka- ja henkilöstöasiantuntijaryhmässä.

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija

Fredman työskentelee taloushallinnon johtavana asiantuntijana Taloushallintoliitossa. Aikaisemmin hän on toiminut taloushallintoprosessien asiantuntijana tietojärjestelmien kehityshankkeissa. Lisäksi hän on toiminut Kirjanpitolautakunnan menetelmäohjeen valmistelleen työryhmän sihteerinä.

Riikka Hirsimäki

johtaja, liiketoiminta

Riikka Hirsimäki toimii Taloushallintoliitossa liiketoimintajohtajana vastaten koulutuksista, tapahtumista ja julkaisuista.