Palkkahallinto, Työoikeus

PHT-valmennus: Työsopimuslaki

Koulutuksen aikana käydään läpi keskeiset työsuhteeseen liittyvät asiat tiivistetysti läpi työsuhteen solmimisesta työsuhteen päättämiseen. Päivän aikana käsitellään mm. työsopimuksen muotoa ja kestoaikaa, syrjintäkieltoa ja tasapuolista kohtelua, sairausajan palkkaa, työnteon estymistä ja palkanmaksua, kilpailevaa toimintaa, liike- ja ammattisalaisuuksia sekä kilpailukieltosopimuksia, työsuhteen päättymistapoja ja päättämismenettelyä sekä päättämisperusteita ja vahingonkorvausvelvollisuutta.

Koulutus sopii erinomaisesti jo PHT:n suorittaneelle, joka haluaa vahvistaa osaamistaan alueilta, jotka PHT:n tulee hallita.PHT-tenttiin tähtäävälle koulutus helpottaa PHT-tentin luku-urakkaa ja vahvistaa osaamista. Koulutus soveltuu hyvin myös muille palkkahallinnon ammattilaisille.

Koulutus kuuluu PHT-valmennuksen koulutuskokonaisuuteen. Voit valita koko PHT-valmennuskokonaisuuden tai sen yksittäisiä koulutuksia.

Osallistumismuoto

Etätoteutus

Alkaa

18.04.2023 09:00

Päättyy

18.04.2023 16:00

Ilmoittaudu viimeistään

04.04.2023 23:59

KLT-ylläpito

1 pv, muu osaamisalue

PHT-ylläpito

1 pv, ydinosaamisalue

Liiketoimintaosaaminen

Perusosaaja

Henkilöstöhallinto-osaaminen

Ammattilainen

Kirjaudu sisään, niin saat sinulle kuuluvat alennukset.

Hinta

Hinta Jäsenhinta Pätevyyshinta

625€ (+ alv)

445€ (+ alv)

550€ (+ alv)

Hinta sisältää:

Hinta sisältää pdf-luentoaineiston.

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Tämä kokopäivän koulutus kuuluu PHT-valmennuksen koulutuskokonaisuuteen, johon olemme koonneet koulutuspäiviä PHT:lle ja PHT:ksi tähtäävälle.

 

Kouluttaja on työoikeuteen erikoistunut asianajaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus työoikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Sisältö

  • Työsopimuksen tekeminen
  • Työnantajan velvollisuudet
  • Työntekijän velvollisuudet
  • Lomauttaminen
  • Työsuhteen päättämismenettely
  • Vahingonkorvausvelvollisuus

Kysy lisää

Tämä tuote kuuluu myös kokonaisuuteen:

Kouluttajat:

Antti Rajamäki

Antti Rajamäki

OTK, asianajaja

Antti on työoikeuteen erikoistunut asianajaja ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus työoikeudellisten asioiden hoitamisesta. Päivittäisessä työssään hän avustaa erityisesti työnantajia työoikeudellisissa kysymyksissä, erimielisyystilanteissa ja yritystoiminnan muutostilanteissa. Asianajotyön lisäksi Antti on työskennellyt työoikeuden asiantuntijana kahden eri pörssiyhtiön palveluksessa.

Saatat myös pitää...