Palkkahallinto, Työoikeus

PHT-valmennus: Työmarkkinat, tulorekisteri, sosiaalivakuutukset, eläkkeet

PHT-treeniin sisältyvässä koulutuksessa käydään läpi työntekijöiden lakisääteiset sosiaalivakuutukset sekä yrittäjän eläkevakuutuksen kiemurat. Koulutuksessa kerrataan myös sivukulujen kirjaaminen kirjanpitoon ja henkilöstökustannusten laskentaa eri tilanteissa.

Työlainsäädäntö voi olla pakottavaa, tahdonvaltaista tai siltä väliltä. Myös työehtosopimusten noudattamisessa on omat sääntönsä. Tämä on tärkeää tietoa palkanhallinnon tekijöille ja perinteisesti myös yksi tentin aiheista.

Koulutus on hyvä valmennus PHT-tenttiin tulevalle ja soveltuu myös jo PHT-tutkinnon suorittaneille ylläpitokoulutukseksi. Koulutus sopii myös muille palkkahallinnon ammattilaisille.

Osallistumismuoto

Etätoteutus

Alkaa

Toukokuu 2023

KLT-ylläpito

1 pv, muu osaamisalue

PHT-ylläpito

1 pv, ydinosaamisalue

Liiketoimintaosaaminen

Perusosaaja

Henkilöstöhallinto-osaaminen

Ammattilainen

Kirjaudu sisään, niin saat sinulle kuuluvat alennukset.

Hinta sisältää:

Hinta sisältää luentoaineiston.

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Tämä kokopäivän koulutus kuuluu PHT-valmennuksen koulutuskokonaisuuteen, johon olemme koonneet koulutuspäiviä PHT:lle ja PHT:ksi tähtäävälle.

Kouluttajat ovat alan huippuasiantuntijoita.

9.00 - 16.00 Luennot

Tulorekisteri

Työmarkkinat

• Työlainsäädännön pakottavat, puolipakottavat ja tahdonvaltaiset säännökset
  • Työehtosopimusten normi- ja yleissitovuus ja paikallinen sopiminen
  • Yhteistoiminnasta työpaikalla

Sosiaalivakuutukset työntekijän ja yrittäjän osalta

• Työntekijän ja yrittäjän eläkevakuutukset
  • Työttömyysvakuutus
  • Tapaturmavakuutus

Kysy lisää

Tämä tuote kuuluu myös kokonaisuuteen:

Kouluttajat:

Eija Männistö

PHT, henkilöstöhallinnon johtava asiantuntija

Eija Männistö työskentelee henkilöstöhallinnon johtavana asiantuntijana Taloushallintoliitossa. Työssään hän kouluttaa niin palkka- ja henkilöstöhallinnon alalle tulevia uusia ammattilaisia kuin asiantuntijatehtävissä toimivia sekä toimii alan neuvonanto- ja edunvalvontatehtävissä.