Palkkahallinto, Henkilöstöhallinto

PHT-valmennus: Kansainväliset asiat

PHT-treenin kansainvälisten asioiden päivässä käydään tiivistetysti läpi sekä Suomeen suuntautuvia että Suomesta lähetettäviä ulkomaankomennustilanteita.

Päivän aikana pureudutaan olennaisimpiin kotimaisiin lainkohtiin liittyen verotukseen ja sosiaaliturvaan. Perehdymme myös verosopimusten tärkeimpiin ulkomaankomennustilanteissa sovellettavaksi tuleviin artikloihin.

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa tunnistaa erilaiset komennustyypit ja valita oikeat toimenpiteet palkkahallinnossa. Koulutus antaa myös eväitä mistä lisätietoa voi etsiä oikeiden ratkaisujen tekemiseksi.

Koulutus sopii erinomaisesti jo PHT:n suorittaneelle, joka haluaa vahvistaa osaamistaan alueilta, jotka PHT:n tulee hallita. PHT-tenttiin tähtäävälle koulutus helpottaa PHT-tentin luku-urakkaa ja vahvistaa osaamista. Koulutus soveltuu hyvin myös muille palkkahallinnon ammattilaisille.

Koulutus kuuluu PHT-valmennuksen koulutuskokonaisuuteen. Voit valita koko PHT-valmennuskokonaisuuden tai sen yksittäisiä koulutuksia.

KLT-ylläpito

1 pv, muu osaamisalue

PHT-ylläpito

1 pv, ydinosaamisalue

Liiketoimintaosaaminen

Perusosaaja

Henkilöstöhallinto-osaaminen

Ammattilainen

Kirjaudu sisään, niin saat sinulle kuuluvat alennukset.

Hinta sisältää:

Hinta sisältää pdf-luentoaineiston.

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Tämä kokopäivän koulutus kuuluu PHT-valmennuksen koulutuskokonaisuuteen, johon olemme koonneet koulutuspäiviä PHT:lle ja PHT:ksi tähtäävälle.

 

Kouluttajat ovat oman alansa huippuasiantuntijoita.

Sisältö

Luennot klo 9.00 – 16.00

  • Ulkomaankomennusten käytäntöjä
  • Ulkomaankomennusten vero- ja sosiaaliturva-asiat sekä tenttikysymyksen läpikäynti
  • Suomeen suuntautuvat työkomennukset

Kysy lisää

Saatat myös pitää...