Kirjanpito ja tilinpäätös, Verotus, Johtaminen ja kehittäminen

Kesäpäivät 2023

Kesäpäivät on Taloushallintoliiton jäsenille järjestettävä seminaari.

Päiviin sisältyy ajankohtaisia luentoja ja osaamisen kehittämistä, mukavaa ajanvietettä, verkostoitumista, sekä liiton kevätkokous.

Seminaariohjelma koostuu tärkeistä substanssiasioista sekä tilitoimiston johtamiseen liittyvistä asioista.

Ohjelma valmistuu keväällä 2023

Osallistumismuoto

Lähitoteutus

Alkaa

06.06.2023 24:00

Päättyy

08.06.2023 16:00

Ilmoittaudu viimeistään

23.05.2023 23:59

Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, 60220, Seinäjoki

KLT-ylläpito

2 pv, ydinosaamisalue

PHT-ylläpito

2 pv, muu osaamisalue

TNT-ylläpito

1 pv, ydinosaamisalue

Talousosaaminen

Liiketoimintaosaaminen

Henkilöstöhallinto-osaaminen

Ammattilainen

Kirjaudu sisään, niin saat sinulle kuuluvat alennukset. Tämä tuote on tarjolla vain jäsenille.

Hinta sisältää:

Hinta sisältää seminaariluennot, ohjelmassa mainitut kahvi-​ ja lounastarjoilut, sähköisen luentoaineiston (pdf), Iltajuhlan illallistarjoiluineen

Yleiset peruutusehdot

Kuvaus

Kesäpäivät järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla. Kesällä 2023 tapaamme Seinäjoella!

Tapahtuma on Taloushallintoliiton jäsentapahtuma.

Mukana on myös yhteistyöjäsenet Kesäpäivätorilla. Seminaarin lisäksi ohjelmaan sisältyy yhteinen iltajuhla, missä juhlistetaan uusia auktorisoituja tilitoimistoja sekä ansiomerkkien saajia. Päivien yhteydessä on myös liiton jäsenkokous.

Ohjelma valmistuu keväällä 2023

Kysy lisää